#stylefie: Tako to poletje nosimo NORO barvno kombinacijo (ja, zelena in roza gresta SKUPAJ!)

Obstajajo modna pravila in zapovedi ter kombinacije barv, ki gredo skupaj ali pa nikakor ne. Pride pa trend, ki vse našteto obrne na glavo in dokaže, da še tako 'skregane' barve odlično sodijo skupaj!

#stylefie: Tako to poletje nosimo NORO barvno kombinacijo (ja, zelena in roza gresta SKUPAJ!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Kaja Berlot, Cosmo izvršna urednica, in Nina Skok, lepotna urednica tvoje najljubše revije, ti pokažeta, kako lahko kombiniraš roza in zeleno barvo.

Tako zelooo ti bosta pristajali!

Kaja in Nina sta se podali v BTC City, kjer lahko v izbranih trgovinah tudi ti poiščeš svoje najljubše kose in hkrati sodeluješ v nagradnem #stylefie natečaju ter osvojiš bogate nagrade. Vse o njem izveš na koncu članka!

BTC City je idealno mesto za modno nakupovanje - se vidimo tam!

 

Takole sta roza in zeleno barvo kombinirali modni navdušenki z našega uredništva ...Game Show Yes GIF by ABC Network

#1 Kaja 

Naša izvršna urednica se je odločila, da belo krilo kombinira z naaaaj barvno kombinacijo letošnjega poletja in ti pokaže, kako dobro dejansko skupaj izgledata roza in zelena. 

To je njen sproščen #stylefie. 👇

Vse blagovne znamke United Colors of Benetton iz dvorane A.

#2 Nina

Lepotna urednica (in modna navdušenka) Nina, je v tredni barvnem duetu izbrala ravno tako treni teniško krilce, ki ga lahko kombinira s supergami, poletnimi sandali ali visokimi petami.

Kako ti je všeč njen izbor? 👇

Krilo in čevlji blagovne znamke United Colors of Benetton v dvorani A, majica last urednice Nine.

Zdaj si na vrsti ti!

Osvoji bogate nagrade, sodeluj na nagradnem #stylefie natečaju!

Vse o natečaju preberi tukaj.

Še do 15. julija lahko obiščeš eno izmed izbranih trgovin v BTC Cityju, tam sestaviš styling in narediš selfie. Fotografijo nato objavi na svoj javen Instagram profil s #stylefie, @btccity in označbo ali navedbo trgovine, ki si jo obiskala. 

Čakajo te v trgovinah Emporium, The Athlete’s Foot, Leforma, Sport Vision, Glam Boutique, MIA Fashion, Anita, Intersport, Jones, NÔRT, BENN, Al Capone in številnih drugih. Odkrij vse sodelujoče trgovine tukaj.

S pomočjo strokovne žirije, v kateri je tudi Cosmo izvršna urednica Kaja Berlot, in glasovanja na Instagram profilu BTC City, bodo zmagovalcem natečaja podelili darilne bone BTC City. Za 1. mesto 200 €, 100 € za 2. mesto in 50 € tistemu, ki bo osvojil 3. mesto. In veš, kaj je najboljše? Pristaneš lahko tudi na straneh najbolj roza revije, saj bodo zmagovalci objavljeni v Cosmopolitanu.

Foto: Profimeda, GIPHY, osebni arhiv