TA trend si oboževala kot otrok in zdaj je NAZAAAJ!

In mi te bomo naučili, kako ga lahko nosiš, ne da bi bila v njem videti otročje.

TA trend si oboževala kot otrok in zdaj je NAZAAAJ! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2019

Govorimo o pentljah v laseh! O tem zelo priročnem trendu, ki je videti neizmerno srčkano. V otroštvu smo jih oboževala dekleta vseh generacij. Pentlje še zdaj rade nosimo na balerinkah, visokih petah, na zlatih verižicah ali okoli pasu - zakaj jih ne bi zopet vpletle tudi v svoje lase?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Karl (@milenalesecret) on

Odrasel pridih otroškega trenda

Najbolj elegantno boš gotovo videti z žametno pentljo v laseh. Material je tako netipičen za otroke, da asociacija na malo punčko odpade. Še posebej, če boš izbrala temne barve - črno, smaragdno ali temno modro.

V modi so tudi pentlje s potiskom. Živalski potisk, črte in pikice so prav simpatične, kajne? Zelo priročne so tudi pentlje, ki so pritrjene na elastiko. Bi bilo lahko še lažje?

Naj ne bo previsoko

Bolj kot bo pentlja visoko na glavi, bolj bo spominjala na poredno najstnico, kar je ameriški Cosmo celo dokazal z raziskavo. Če se torej želiš izogniti temu vtisu, jo pozicioniraj čim nižje, na primer ob temenu glave ali celo na vratu

Ko boš pentljo zavezala, bodi pozorna, da pustiš nekaj las, da se spuščajo vsaj nekaj centimetrov nižje. Kitka ali čop bosta tako videti bolj polno in posledično bolje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Če boš v lase vpletla tkanino, ki si jo našla doma ali si pentljo pritrdila z elastiko iz trgovine, ne boš zgešila. Tako prikupnega trenda pač ne gre zamuditi.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Če boš obula čevlje TE barve, boš izgledala višja, kot si v resnici

Priporočamo tudi: TEGA stilskega trika se vsak dan poslužuje Meghan Markle (in izgleda fantastično!)