TA športna oblačila bodo vzljubile tudi najbolj strastne modne navdušenke

Zoe, priljubljena znamka športnih oblačil, z novo kolekcijo ohranja svojo prepoznavno  žensko estetiko, a kljub temu predstavlja številne novosti. 

14. 11. 2018

Najbolj raznovrstna kolekcija do sedaj, je prava poslastica za vse ljubiteljice mode in aktivnega načina življenja. Essentials kosi so dokaz, da vrhunsko udobje in odličen stil ne izključujeta en drugega.

Vedno bodi svoja, izrazi se in verjemi vase!

»Be what you want to be« je sporočilo, ki najboljše opiše samo kolekcijo, kot tudi kampanjo, ki jo predstavlja. Nanaša se na možnost izbire in poudarja individualnost moderne ženske, ki se vsakodnevno transformira, a pri tem ostaja zvesta sebi. Fotografije in senzualni modni video pričarajo svobodo pri možnostih izbire, ter dokažejo kako model pred objektivom brez težav menja vloge in karakterje.

Mix & Match, za VSAKO žensko!

Kolekcija zajema širok spekter all-day izdelkov, ki so prilagodljivi osebnemu stilu, interesom in aktivnostim, ter s pomočjo katerih se boš počutila prijetno in privlačno. Možnosti kombiniranja so neomejene, z namenom, da lahko prav vsaka ženska najde idealen outfit zase.

Pajkice, ki so v tej kolekciji na voljo v širšem razponu – od XS do XL, karakterizirajo visoko kvalitetne materiale, najnaprednejše tehnologije in neverjetno udobje!

S pripadajočimi športnimi nedrčki, z zapeljivo oblikovanim hrbtnim delom, ter kratkimi pajkicami, ki so najbolj prepoznaven trend zadnjih sezon, boš z lahkoto sestavila svoj popoln outfit za trening.

V kolikor si razpoložena za dan preživet v trenirki, se ti ni potrebno odreči atraktivnemu in ženstvenemu izgledu. Ultimate Sweatpants, ter pripadajoča jakna in hoodie, z visokim deležem bombaža, bodo poskrbeli, da se počutiš prijetno in izgledaš sijajno hkrati!

Sedaj lahko tudi svoj večerni izhod preživiš v Zoe kombinaciji! Midi in mini krilo bosta izpopolnila vsako garderobo, zapeljiv top s tankimi naramnicami pa bo pritegnil veliko pozornosti!

Poudariti moramo, da je vsak izdelek iz nove kolekcije dostopen v več trendy barvah – od mistične črne, preko nevtralnih sivih in bež tonov, do nežnih roza nians.

Accessories & Gear

Ker lahko Essentials kolekcijo nosiš od jutra do večera, Zoe predstavlja tudi super lahke športne torbe, v katere lahko pospraviš vse potrebno za celodnevni potep, trening ali kratek oddih. Ne le, da boš v novih kosih Zoe blestela na treningu, temveč se bodo glave obračale tudi za tvojo športno opremo! Yoga Mat v prisrčnih barvah in vzorcih, premium dodatki kot so Yoga Wheel ali Yoga Block, trakovi za izboljšanje fleksibilnosti in roller za masažo, so le del nove Zoe ponudbe.

Kolekcijo lahko najdeš na Polleo Sport webshopu in vseh Polleo Sport poslovalnicah.