TA H&M obleka je popolna kopija sanjske kreacije Celine (v njej boš kot najbolj modna Parižanka)

Vanjo smo se zaljubili, ker je pomladna, ženstvena in ugodna! 

TA H&M obleka je popolna kopija sanjske kreacije Celine (v njej boš kot najbolj modna Parižanka) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2021

S prihodom toplega vremena že diši po pomladi in letošnjih modnih hitih. Če si že prebrala kakšno modno revijo iz leta 2021, si zagotovo zasledila tudi nekatere trende, ki nas bodo spremljali v letošnji pomladi in si se brez dvoma zaljubila v prečudovite stile z lahkotnimi oblekami.

Ker pa so te nekoliko manj prijazne za tvojo denarnico, imamo zate dobre novice: obstajajo ugodnejše alternative.

Celine je na pariški modni reviji predstavil obleke uličnega sloga s hip-hop vplivi, baseball kape, uniseks kavbojke in jakne iz osemdesetih ter dolge obleke, ki so prispevale k ležernem in nežnem videzu.

Poskeniraj KODO in poglej, katera Celine obleka nas je totalno navdušila:

Kako lahko poustvariš slednji videz, ne da bi s tem ''bankrotirala''?

Odgovor je H&M, ki je oblikoval dolgo in svetlikajočo se obleko, ki je zelo dober približek obleki Celine. V celoti je vezena z bleščicami in ima na zgornjem delu ozek ovratnik in krilo z elegantnim ''padcem''.

Poglej, si jo TUKAJ:

H&M, 119 evrov (kupiš jo lahko TUKAJ)

Trik, s katerim boš videti, kot da prihajaš naravnost z modne piste je v tem, da združiš to dekliško in prefinjeno obleko z bolj ležernim, ulično navdihnjenim slogom.

TE modele kavbojk trenutno nosijo vse Francozinje (ker so ženstvene in trendi)

To pa storiš tako, da čez obleko nadeneš ''hip-hop'' srajco v nekoliko temnejših odtenkih in obuješ čevlje Chelsea ali ''biker čevlje'' v prav tako temnejši barvi.

Videz nato dopolniš s kapo s šiltom, ki si jo sposodi od očeta – sigurno ima kakšno iz mladosti, ki bo sovpadala s tvojim videzom. In voila!

Videti boš kot manekenka iz pariške modne revije, hkrati pa ti bo hvaležna tudi tvoja denarnica! 😊 

OJOJ! Zato Kate Middleton in princ William ne bosta imela četrtega otroka 💔

Fotografije: Promocijsko gradivo H&M, Profimedia