TA barva je nova črna, saj paše na VSE (nam je zelooo všeč)

Res je, črna je vedno prava izbira, a je videti še tooooliko bolje, če jo kombiniraš s TEM specifičnim odtenkom.

TA barva je nova črna, saj paše na VSE (nam je zelooo všeč) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 4. 2020

Če si tiste vrste dekle, katere modna zapoved se glasi nekako tako: "Ampak, ali imate to tudi v črni?" potem verjetno nisi najmočnejša v kombiniraju različnih barv. 

Izkazalo se je, da obstaja ena noro šik kombinacija, ki črno barvo popelje v povsem nove višave. Tvoji babici se bo pri tem morda zataknilo, a pri Cosmopolitanu verjamemo, da ni skupaj s črno nič videti bolje, kakor mornarsko modra.

Skupaj ustvarjata globino

Ja, poznamo staro nenapisano pravilo, da teh dveh barv nikoli ne smeš nositi hkrati, a poglej, kaj se je letos zgodilo z rdečo in roza. Osovraženi par je postal barvna kombinacija leta. Roko na srce, tudi črna in temno modra sta skupaj videti čisto super. Stajling v zgolj črni ali samo modri barvi lahko da vtis dolgočasnosti, skupaj pa ustvarita neverjetno globino in živahnost. 

Pomagaj jima z bež barvo

Še vedno nisi prepričana? Kombinaciji dodaj tretjo nevtralno barvo. Bež, kameljo ali oker. Kontrast ne bo tako boleč, kakršen bi bil, če bi dodala belo, vseeno pa boš temnima odtenkoma dovolila nekaj distance. Poleg tega je tudi bež totalno barva leta.

Poišči obleke z obema odtenkoma

Če misliš, da različnih kosov v teh dveh bavah sama ne boš znala dobro skombinirati, lahko izbereš oblačilo, ki je že samo po sebi sestavljeno iz obeh tonov. V vsakem primeru boš pripravljena, da babici dokažeš, v kakšni zmoti je živela celo svoje življenje. Čas je, da črna in modra končno dobita svoj srečen konec! 

Fotografije: Profimedia, Pinterest

Preberi še: Ko boš poslušala TOLE, se boš v svoji koži takoj počutila veliiiko bolje

Priporočao tudi: Poglej, kateri kos iz ZARE je popolnoma obnorel Instagram (NORO kjut)