TA 2 kosa je v Zari kupilo modno IT dekle Olivia Palermo (popolno za JESEN!)

Olivia Palermo to jesen obožuje dva kosa, in to sta ... 😍

TA 2 kosa je v Zari kupilo modno IT dekle Olivia Palermo (popolno za JESEN!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2020

Stajlingi Olivie Palermo slovijo po odlični mešanici prestižne in dostopne mode. Prav s slednjo je navdušia tudi nedolgo od tega, ko je modni svet osvojila s slavno jesensko kombinacijo volne in usnja.

Jaaaaaa! To jesen se vse vrti okrog eksperimentiranja z raznolikostjo materialov, cenovnih razredov in vzorcev, zato je spodnji jesenski videz modne gurujke popoln navdih za vse, ki si to jesen želijo dati duška.

Poglej, o čem govorimo:

Olivia se je za sprehod po svoji soseski v Brooklynu odela v drzen plašč z zelo priljubljenim vzorcem tega leta, ki prihaja iz Max&Co., usnjeni koplet, ki ga nosi spodaj, pa prihaja iz nikjer drugje kot Zare.

Okoli pasu si je tesno zavezala še črn in bordo pas znamke Max&Co. in s tem poskrbela za večjo dinamiko. Za zaključek videza Olivia vedno nosi nekaj ujemajočih se dodatkov - izbrala je škornje znamke Gianvito Rossi, s plaščem pa se je ujemala njena smaragdno zelena torbica.

Uou! Poglej ta HUD plašč Kate Middleton (kupiš ga lahko tudi v Sloveniji!)

Očitno je, da Olivia te kose naravnost obožuje, saj je na las podoben stajling nosila le teden prej in nam ponudila še eno možnost za kombiniranje tako večnih kot trendnih kosov.

Poglej še, kje lahko kupiš vse kose njenega videza:

Volnen plašč

Max&Co., cena: 469 evrov

Usnjen pas

Max&Co., cena: 105 evrov

Usnjena srajca

Zara, cena: 109 evrov

Hlače iz umetnega usnja

Zara, cena: 22, 95 evrov

So tvoji puloverji polni 'muck'? S TEM trikom bodo tvoja oblačila kot NOVA 💪🏼

Fotografije: Profimedia