Svetlolaske boste NAJBOLJE izgledale v TEH barvah (popolno za zimo!)

Svetlolaske že tako hitro padejo v oči, odete v te barve pa bodo zaradi svojega harmoničnega videza ukradle vse poglede.

Svetlolaske boste NAJBOLJE izgledale v TEH barvah (popolno za zimo!) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2019

Bela

Ni boljše izbire, ki bi jo lahko naredila svetlolaska. Bela je sicer zelo občutljiva barva, a z njo vsaka blondinka doseže elegantno ženstven videz, ki včasih meji že na angelsko čarobnost.

Rumena

Oblačila v rumeni se odlično zlijejo s svetlo rumenkastimi toni v laseh. Barva je brezčasna, čeprav za marsikoga drzna izbira. Svetlolaskam rumena odlično pristaja, saj so v njej videti nežne in prefinjene.

Kobalt modra

Če imaš poleg svetlih las, tudi svetle oči, boš v modri najbolj izstopala. Kobalt modra je na svetlolaskah videti luksuzno, ne glede na to, kakšen kos oblačila v tem odtenku izberejo.

Kovinska

V poštev pridejo vsi metalni odtenki - zlata, srebrna, bronasta. V kovinskih barvah dekleta s svetlimi lasmi zablestijo, videti so kot princese ali super zvezdnice. Odlična izbira za večerne zabave ali svečane priložnosti.

Kožna

Svetli lasje so znak nežnosti, zato bodo prišli do izraza ob kožnih barvah. Še posebej lepo kožna barva izpade na svilenih oblekah, material namreč prav tako poudari nežnost in ženstvenost.

Fotografije: Unsplash, Profimedia

Preberi še: FOTO: TOP pričeske, ki jih bodo 'it dekleta' nosila v 2019

Priporočamo tudi: TO je najbolj prodajana zimska jakna na Amazonu