Svet TRENDOV se spet vrti na VISOKIH PETAH (poglej, zakaj si jih pogrešala!)

Po vztrajnem obdobju superg, ki smo jih kombinirale dobesedno k vsem slogom, tudi tistim elegantnejšim, so se (če smo iskrene, pričakovano) vrnile visoke pete. V vseh mogočih oblikah in višinah, tole👇 je eden od naših izborov (joj, kako smo jih pogrešale!). 

Svet TRENDOV se spet vrti na VISOKIH PETAH (poglej, zakaj si jih pogrešala!) (foto: PROMO) PROMO
6. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Moč rdeče barve

Rdeči salonarji so tisto nekaj, kar obujemo, kadar si želimo pozornosti – tiste pozitivne, seveda! V njih se boš počutila zares nekaj posebnega, z njimi boš namreč poudarila svojo ženstvenost, notranjo moč, odločnost in na splošno intenzivno osebnost.

Namig: Kombiniraj jih umerjeno, da ne prestopiš meje okusa. Če nisi ravno mojstrica v stiliranju, se dodani rdeči barvi v svojem slogu raje izogni.

Harmonija v barvi kože

Salonarji v barvi kože enostavno delujejo! Družiš jih lahko tako rekoč z vsemi drugimi barvami in ujeli se bodo z vsemi stili. Vsekakor pa z njimi obenem pokažeš nekaj drugačnosti, saj so čudovita alternativa večni črni.

Namig: Če rada izbiraš bele, kremaste, sive ali rdeče kose oblačil, so čevlji v kožnem odtenku popolna izbira, saj ne delujejo 'pretežko' oziroma omehčajo videz. 

Večna črna 

Še vedno jih imamo najraje, se strinjaš? Visoke pete v črni so tista izbira, ki nikoli ne zgreši. Privošči si jih za vse svoje preverjene kombinacije in uživaj v občutku sproščenosti, saj točno veš, da si z njimi ravno prav elegantna in da si svojemu stilu dodala tisto idealno piko na i. 

Namig: Črni čevlji imajo to prednost, da lahko izbereš tudi precej visoko peto, pa bodo še vedno ohranili dostojanstvenost in pravo mero okusa.

Značke: CCC

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri