Superge, ki jih ta hip nosijo modne navdušenke

Dolgi poletni večeri so kot naročeni za sprehod po mestu ali klepet s prijateljicami ob osvežilni pijači. Za udobni in modni večer obleci lahkotno obleko in jo kombiniraj s šik supergami. Povej, katere najbolj izražajo tvojo osebnost!

9. 8. 2018
Slika 1/8
Promocijsko gradivo

Velik čar toplih mesecev so dolgi poletni večeri, ko se v mestu prebudi prijeten urbani utrip.

Ko se s prijateljicami ali svojo boljšo polovico sprehajamo po mestnem središču je v vročini ključno lahkotno udobje.

V modnem svetu se že nekaj časa eleganca spogleduje s športom, zato se nikakor ne bojte k elegantni obleki obuti šik superge, svetujejo v Massu.

Tudi v poletni vročini je stajling lahkotne obleke s supergami eden večjih trendov te sezone, zato v Massu ponujajo široko izbiro raznolikih modelov, vse od preprostih enobarvnih superg do izstopajočih modelov s potiski, barvami in posebnimi 3D detajli.

Tudi popularna modna blogerka Sara Zavernik, znana kot The Blonde Bliss, je nad urbano kombinacijo poletne obleke in šik superg navdušena.

K lahkotni rdeči dolgi obleki je obula modne superge v beli barvi z ujemajočim rdečim detajlom 3D napisa Love in Nice, vsak na svojem čevlju. Takšen statement kos bo popestril vsak stajling, z njimi pa boste tudi na drugačen način izražale svojo osebnost.

Kakšne šik superge so letos najbolj trendi preverite na novem modnem portalu ButFirstShoes.com.