Super uporabni modni triki za dekleta z oblinami

Nikar se ne skrivaj pod širokimi oblačili. Raje se nauči nekaj modnih trikov in svoje obline na seksi način obrni sebi v prid. Zvezdnice to dobro obvladajo, zato so nam v navdih, kako se lahko v telesu dobro počutiš ne glede na konfekcijsko številko.

Super uporabni modni triki za dekleta z oblinami (foto: profimedia) profimedia
24. 12. 2014

Jennifer Lopez

Zakaj bi se sramovala svojih oblin? Poudari jih na moden in seksi način. In ne pozabi: klasični salonarji z visoko peto rešijo marsikatero dilemo.

Lena Dunham

lena dunham

Včasih obleke sploh niso tako pomembne. Samozavest, nasmejan obraz in smisel za humor so glavni elementi, ki jih ima najbolj seksi cosmo bejba.

Kim Kardashian West

kim kardashian

Če imaš pravo žensko postavo z oblinami, se moraš zavedati, da je bolje, če jih pokažeš, kot pa skrivaš pod širokimi oblačili, saj bo sicer postava videti bolj okrogla, kot je v resnici. Kim to povsem obvlada.

Meghan Trainor

meghan trainor

Pevka, ki v svojem spotu All about that bass govori o tem, da številke niso pomembne, je prava stilska poslastica, pesem pa te skoraj prisili, da zamigaš s svojo ritko.

Maja Založnik

maja založnik

Sledi modi na svoj unikaten način. Pri polni postavi poudari najožji del okrog popka. To lahko narediš s pasom ali z zavezano srajco, s katero bo tvoj stajling videti zelo kul.

Adele

adele

Pri polni postavi, kot jo ima Adele, je pomembno, da se veliko igraš z modnimi dodatki. Poudarjen pas, globok dekolte z dolgo opazno verižico ali viseči uhani in vrtoglave pete zagotovo skrijejo nekaj kilogramov.

Christina Hendricks

Rdečelasa igralka je zelo drzna in rada preizkuša različne stile in kroje. Moramo ji priznati, da jih zna odlično nositi.

Oprijeto krilo

christina hendricks

Barve igrajo pomembno vlogo pri kombiniranju. Z zlatim krilom poudari atribute, črna bluza pa navidezno zmanjša košarico.

Pajac

christina hendricks

Mnenje, da je pajac samo za suhice, je popolnoma zgrešeno. Če znaš stvar nositi, ti z obvezno opremo (visoke pete in pas) medalja za najbolj seksi bejbo ne uide.

Hlačni kostim

christina hendricks

Strogi daljši kroji, kot so hlačnice z zalikanim robom ali suknjič moškega kroja, podaljšajo silhueto in jo vidno zožijo.

Širok zgornji del

christina hendricks

Drži se pravila: če je zgoraj široko, naj bo spodaj oprijeto ali obratno. Z modnimi dodatki privabi poglede.

Pripravila: Maja Možic