Pozabi GRDE superge, zdaj so tu GRDI škornji (in že osvajajo svet!)

Bi jih imela, ali nikakor ne? Zapiši nam v komentar! 😉

Pozabi GRDE superge, zdaj so tu GRDI škornji (in že osvajajo svet!) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2020

Če si mislila, da je po grdih čevljih in grdih sandalih obdobja 'grde' mode končno konec, naj samo povemo, da leto 2020 zagotovo ni leto, ko bi se trend grde obutve končal. O, ne!

Kot dokazujejo snežni čevlji Sophie Turner, naše (in tvoje) najljubše modne znamke običajne zimske čevlje nadgrajujejo v vremensko odporno obutev. 

Italijane navdušile TE superge iz Lidla za 12,99 EUR (na eBayu jih kupujejo za 2.500 EUR)

Ta razkošno-priložnostni slog je kot nalašč za prihodnje mesece, ne glede na to, ali so zimske aktivnosti na tvojem seznamu opravkov ali ne.

Poglej, kakšni so 'grdi' škornji:

Zvezdnica serije Game Of Thrones je svoj prestižen par čevljev blagovne znamke znamke Louis Vuitton obula za sprehod z Joejem Jonasom in njuno novorojeno hčerko Willo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Snežni čevlji niso le za na zasnežena pobočja - kot je dokazala Sophie, je silhueta popolnoma primerna za sprehod po soseski, sprehod do kavarne ali izlet v trgovino z živili.

Obutev za prosti čas naj bi ostala vodilna v prihodnjih mesecih, tvoje superge in puhasti copati pa se bodo kmalu izkazali za slabo izbiro za ledene vremenske razmere.

Očitno so podobno spoznale tudi druge modne vplivnice, ki so si svoj par že uspele zagotoviti, čeprav sploh še niso na trgu.

Poglej si jih tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Louis Vuitton je čevlje, ki delijo modna mnenja po vsem svetu, prvič pokazal prav na modni reviji za pomlad in poletje 2021 letos oktobra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Locatelli (@paolalct)

Fotografije: Profimedia