Slovenci že služijo na račun Melanie Trump - ta izdelek že razprodan?

Takoj po zmagi Donalda Trumpa se je v Sloveniji pojavila prava poplava izdelkov, povezanih z Melanio, med drugim tudi copati Bela hiša (White House), izdelek linije Kopitarna Home by Maja Štamol.

Slovenci že služijo na račun Melanie Trump - ta izdelek že razprodan? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2016

Kot piše revija Nova, so copati (na fotografiji spodaj) že razprodani, izdelani pa so bili v omejeni izdaji, bojda okoli 50 kosov.

V Kopitarni so tako že zavihali rokave in izdelujejo novo serijo, v kateri bo na voljo novih 200 parov.

Kot pravijo, že zbirajo naročila, na voljo pa bodo okoli 15. decembra, torej v največji praznični in nakupovalni mrzlici.

In kdo so kupci copat?

Večinoma Slovenci, en par pa so poslali tudi Melanii v ZDA. O copatah, katerih maloprodajna cena je 54,90 evra, pa so nam v Kopitarni iz Sevnice, rojstnem kraju Melanie Trump, še povedali:

"Seveda ime kolekcije ni naključje! Elegantni copati z bleščicami in pravim krznom so kot nalašč, da jih prva dama Amerike Sevničanka Melania Trump, obuje ob vselitvi v Belo hišo.

Copati so izdelani iz trenutno zelo aktualne klobučevine, vsebuje kar 70 % volne, v elegantni vijoličasti in sivi barvi, bogato so posute z bleščicami, pika na i pa je dekoracija – koketen cof iz lisičjega krzna."

Napisala: Nina Keder (za Novo)

Preberi še resnično zgodbo Katje: "Bila sem njegovo nadomestno dekle" ali pa ganljivo zgodbo Igralec Ashton Kutcher si je želel vzeti življenje, da bi rešil brata dvojčka.