Če še nimaš silvestrskega stajlinga, pohiti v Zaro in si zagotovi TO popolno krilo

28. 12. 2023
Če še nimaš silvestrskega stajlinga, pohiti v Zaro in si zagotovi TO popolno krilo (foto: Profimedia)
Profimedia

Model z bleščicami in detajli iz šifona bo poskrbel, da bo popolno oblikoval tvojo postavo. Zaljubila se boš! 😍

Če obstaja ključni element, s katerim lahko zasiješ na dogodkih in praznovanjih, so to nedvomno bleščice. Za te majhne svetleče bleščice sta ključna sijaj in glamur, saj znajo vsaki obleki v trenutku dodati pridih glamurja.

V prazničnem času, ko so praznovanja običajno bolj praznična, se bleščanje bleščic odlično prilega razpoloženju, poleg tega pa bleščice na neki način spektakularno zajemajo in odbijajo svetlobo, zato so še posebej primerne za večerne dogodke in praznovanja.

Čeprav danes obstaja veliko različnih modelov oblačil z bleščicami, od oblek in topov do dodatkov in obutve. V Zari smo našli enega od teh malih draguljev, ki bo postal kralj vaših oblačil. Ne le zato, ker zaradi svoje silhuete ustvarja odličen učinek, temveč tudi zato, ker je njegova oblika zelo vsestranska in ga lahko nosite z neskončnim številom oblačil.

Ne spreglej:

To oblačilo, ki smo ga opazili med Zarinimi novostmi, je midi krilo z visokim pasom, izdelano iz 100-odstotne viskozne preje. Izdelano je z detajli iz bleščic in aplikacijami iz šifona, združenimi v kontrastni bordo barvi. Spodnji del tega kosa je na zadnji strani zaključen z razporkom. Cena tega Zarinega oblačila je 49,95 evra. Je idealna izbira za ustvarjanje neskončnega števila videzov za božične dogodke.

Nosiš ga lahko v bolj prefinjeni različici s srajco ali višjo majico ali pa mu daj bolj ležeren pridih z majico ali osnovnim puloverjem. V vsakem primeru naj bi bilo to krilo iz bleščic uspešnica, saj vsakemu videzu doda pridih sijaja, glamurja in prazničnosti, ujame bistvo sezone in jo naredi bolj posebno in veselo. Vendar ni za plašne, saj bo to privlačno oblačilo zagotovo pritegnilo poglede, kamorkoli se bo podalo.

Ti je všeč? 😍

Zara, cena: 49, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Povzeto po elle.si

Morda te zanima še: To je viralni trik, s katerim si boš naredila popoln čop (brez nadležnih luknjic)

Preberi tudi: 5 ključnih napak, ki jih delaš pri nanašanju parfuma, zaradi katerih njegov vonj (pre)hitro izhlapi

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ