FOTO: Si že videla torbico, s katero Nina Šušnjara navdušuje v New Yorku?

Slovenski modni oblikovalki Nini Šušnjara je v New Yorku uspel velik met. Njena kolekcija Kardia je navdušila, njena torbica z logotipom pa postaja celo "must have" kos. 

FOTO: Si že videla torbico, s katero Nina Šušnjara navdušuje v New Yorku? (foto: Instagram Nina Šušnjara) Instagram Nina Šušnjara
28. 9. 2015

Nina Šušnjara je letos debitantsko na tednu mode predstavila svoje kolekcijo Kardia, ki jo v Sloveniji še nismo videli. Kolekcija je v New Yorku naletela na izjemno dober odziv, Nina pa je tudi s svojim videzom in videzom svoje celotne ekipe (v kateri je tudi njen lepi fant Anže Zalar) poskrbela, da se o njej in njeni kolekciji veliko govori.

Ninin newyorški stil so namreč opazili številni modni blogerji in Nina je krasila marsikatero spletno naslovnico, ki je opevala najbolje oblečene na newyorškem tednu mode. Nina in njena ekipa so nosili izključno kose iz njene kolekcije Kardia, ženski del ekipe pa tudi izključno njeno torbico in s tem poskrbel, da so torbico opazili resnično vsi! Nini pa se po uspehu, ki ga žanje in za katerega ni garala le zadnji dve leti, ko je pripravljala kolekcijo Kardia, temveč vso svojo karierno pot, obeta velik posel. O njem je takole zapisala na facebooku:

"O slednjem žal še ne smem govoriti, ker dogovori še vedno potekajo, ampak lahko povem, da sem bila pri zelo zelo vplivnih ljudeh iz našega posla, ki so mene in znamko sicirali in preučevali...tako živčna nisem bila še nikoli... No...naj povem da je bil sestanek več kot uspešen. V nas so prepoznali talent, dobro zgodbo in energijo."

Držimo pesti! Ti pa si oglej, kako mojstrsko je Nina obvladala newyorško modno sceno. 

#newyork #street #style #fashionweek #nyfw #susnyara #networking #kardia #new #collection #couple @anzezalar

A photo posted by Nina Susnjara (@ninasusnjara) on Sep 15, 2015 at 1:01pm PDT