Si že videla fotografijo Meghan Markle, o kateri te dni govori ves svet?

Nam je Meghan Markle všeč v vsakem primeru!

Si že videla fotografijo Meghan Markle, o kateri te dni govori ves svet? (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2018

Z Meghan Markle se zgodovina v resnici ponavlja. Tako, kot je bilo princesi Diani, ko so ji novinarji in reporterji s celega sveta sledili na vsakem koraku, je zdaj tudi vojvodini Suseški. Pod drobnogled se namreč postavlja vsak trenutek v njenem vsakdanu, zato v resnici ne preseneča, da so fotografije iz njene preteklosti visoko iskana 'roba'.

V dneh (pred in) po poroki se je svetovna javnost namreč navdušila nad fotografijo iz otroštva Meghan Markle:

 

A post shared by Suelta la Sopa (@sueltalasopatv) on

Čeprav se je v njenem življenju spremenilo veliko, pegice in iskriv nasmeh ostajata enaka, in kdo ve, morda je prav slednje potrebno, da postaneš princesa.

Se še spomniš fotografije najstniške Meghan Markle, ko se je s prijateljico med obiskom Londona fotografirala pred Buckinghamsko palačo?

Sicer pa je Meghan že kot desetletna deklica vstopila v svet filmske produkcije. Kot je povedala tujim medijem, je po šoli velikokrat pristala na snemanju priljubljene humoristične serije 'Married with children', ki smo jo lahko spremljali tudi na naših televizijah, saj je pri njej sodeloval njen oče.

Le leto pozneje se je aktivno vključila v boj za enakopravnost žensk, saj je pri enajstih napisala pismo številnim vplivnim ženskam v Združenih državah (vključno s Hilary Clinton) in spregovorila o svojih dvomih glede ameriške reklame o čistilu za posodo, ki je nagovarjala le ženske. 

Njen trud se je na koncu kljub vsemu izplačal, saj je podjetje Procter & Gamble slogan omenjene reklame le nekaj dni za tem iz 'Ameriške ženske se borijo z mastno posodo' spremenilo v 'Američani in Američanke se borijo z mastno posodo'.

Vztrajna deklica, ni kaj!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Razlog, zakaj sta Natalija Gros in Rok Kunaver (Zvezde plešejo) skrivala svojo zvezo!
 
Priporočamo tudi: TAKO sta družini Tamare in Renata (Ljubezen po domače) sprejeli novico o njuni zaroki!