Spoznaj TRIK Carrie Bradshaw, s katerim boš vzorce in barve kombinirala kot profesionalka (za vedno!)

Tole? 👇🏼Z lahkoto! 😍

Spoznaj TRIK Carrie Bradshaw, s katerim boš vzorce in barve kombinirala kot profesionalka (za vedno!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
8. 5. 2019

Če so nas mame česa naučile, je to, da so črte in cvetlični vzorci super videti ločeno, skupaj pa ustvarjajo nočno moro.

Roko na srce, počasi se začenjamo spraševati, če nas niso s tem nasvetom prikrajšale za najboljše modne stajlinge. 

Več in več modnih ozaveščenk na plan spušča svojo notranjo Carrie Bradshaw in ob tem počnejo nepredstavljivo: vzorce in barve, ki se na prvi pogled ne ujemajo, nosijo skupaj.

Čeprav se sliši kot recept za modno katastrofo, je lahko pravilno kombiniranje norih kosov, prava osvoboditev od ustreljenih modnih zapovedi.

Takšne modne kombinacije pričajo o samozavesti, močnem osebnem stilu in individualnosti. Našle smo pet nasvetov, ki ti bodo pomagali uspešno kombinirati divje vzorce in barve, ne da bi se ti med seboj stepli. 

POSTOPOMA K POTISKU

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Nas je navdušila Instagramerka Blair Eadie, ki dokazuje, da obvlada kombinacijo dveh popolnoma različnih vzorcev.

Za primer vzemimo to barvito obleko, vpadljiv plašč in lila hlačne nogavice, ki so skupaj videti kot iz škatlice, čeprav bi si morda mislili, da en kos nikakor ne gre z drugim.

Ključ je v kombiniranju podobnih odtenkov in ravno pravšnjim doziranjem modnih dodatkov.

Blair je lase spela v tesno figo, in s tem vso pozornost namenila oblačilom. Svoj videz je pretkano dopolnila z očali obarvanimi rahlo rumeno, in živo oranžno torbico. 

Začni korak za korakom - najprej po dva opazna kosa skupaj, nato vedno več. Če boš sledila modnim ikonam kot je na primer Blair, ti bo znanost modnega kombiniranja sama prišla v podzavest.

IGRA Z VZORCI

Cate Blanchett je že dolgo v ljubezenski aferi z drznim kombiniranjem oblačil. Ne glede na to, ali nastopa v filmu, hodi po rdeči preprogi ali se sprehodi po kavo v kavarno, zna s svojimi stajlingi pritegniti vso pozornost.

Poglej na primer tole kombinacijo iz rdeče preproge, pri kateri je kombinirala plašč z leopardjim potiskom, kačje zelene hlače, svileno bluzo in rdeče salonarje. Stajling pa ravno prav "diha" da je vse skupaj videti boho-šik. 

MONOKROMATSKO

Če si kaj podobna Carrie, je pričakovati, da že obvladaš kombiniranje drznih kosov.

Sarah Jessica Parker se je sicer poslovila od svojih dni Seksa v mestu, a še vedno rada poseže po opaznih kosih. Takole je kombinirala več različnih tonov modre barve v karo vzorcu.

Izberi osnovno barvo in dodaj različne nepričakovane poudarke istega odtenka. 

ZANESI SE NA MINIMALIZEM

Če vse ostalo spodleti ... se zanesi na preprostost. Svoje udarne kose kombiniraj z osnovnimi kosi iz svoje garderobe. Na primer enobarvnimi kosi, predvsem v črni ali beli barvi. Sophie Turner je odpičeno jakno oblekla čez preprosto črno oblekico. Zmaga? Zmaga.

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia

Preberi še: 4 TOP čevlji, ki se jih ta hip splača kupiti v H&M (tudi zvezdnice so jih kupile!)

Priporočamo tudi: TOP poletni trend je letos namenjen rjavolaskam! Svoje lase lahko popestriš TAKO?