Resnična poročna obleka Sarah Jessice Parker je izgledala ZELOOOO drugače od pričakovane!

Če imaš v mislih poroko, ko se je v seriji 'Seks v mestu' (skoraj) poročila z živino, te bo njena izbira iz resničnega življenja pustila odprtih ust.

Resnična poročna obleka Sarah Jessice Parker je izgledala ZELOOOO drugače od pričakovane! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2020

Že pred časom je Sarah Jessica Parker na svoj Instagram profil objavila fotografijo iz njene poroke leta 1997, ko je zvestobo obljubila igralcu Matthewu Brodericku, in presenetila s svojo modno izbiro.

TO je poročna obleka, ki jo je v resnici nosila Sarah Jessica Parker:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

"Ponedeljek, 19. maj 1997. Kako hitro je minilo. O bog, kako te ljubim. Tvoja žena," je zapisala pod fotografijo in kasneje v medijih priznala, da danes obžaluje svojo nenavadno izbiro poročne obleke. 

Izbrala si je namreč črno obleko blagovne znamke Morgane Le Fay, za katero danes priznava, da ni bila ravno posrečena izbira.

"Bilo me je preveč sram, da bi čas izgubljala z nakupom poročne obleke. Enostavno sem vstopila v trgovino, ki mi je bila všeč in kupila obleko, ki so jo imeli v izložbi," je priznala.

"Če bi se poročila leta 2016 bi stvari naredila drugače. Takrat sem jo nosila, ker nisem želela pritegniti pozornosti. Danes bi zagotovo nosila prelepo belo poročno obleko, prav takšno, kot bi jo morala nositi takrat.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: RECEPT: To BOŽANSKO smuti skledo si vsako jutro pripravi Oopsi Urška

Priporočamo tudi: Nikoli ne uganeš, s katerim svetovnim zvezdnikom bo tokrat plesala Nadiya Bychkova!