Razlog, zakaj je Meghan Markle 'poštarsko torbo' zamenjala za 'cluch' torbico

Viri blizu kraljeve družine zdaj razkrivajo razlog za njeno (očitno!) modno spremembo!

Razlog, zakaj je Meghan Markle 'poštarsko torbo' zamenjala za 'cluch' torbico (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2018

Oboževalci kraljeve družine in modnega sloga Meghan Markle so po poroki opazili, da se vojvodina Susseška oblači v pretežno zemeljske tone, kar pa ni bila edina modna sprememba, o kateri je v teh dneh govora na otoku.

Strokovnjaki so se zdaj namreč posvetili razlogu za njeno odločitev, da je večje torbe z dolgim trakom zamenjala za veliko manjše brez paska.

Kot so zapisali, se razlog za to potezo skriva v naravi njenih dolžnosti, saj je oprava na kraljevih obiskih veliko bolj elegantna, k elegantnim oblačilom pa se bolj podajo manjše torbice, ki se jih nosi v roki.

In ja, tudi za to, v kateri roki se mora držati torbico, obstaja kraljevo pravilo!

Čeprav je uradno članica kraljeve družine postala komaj v maju, je Megahn že ponudila veliko elegantnega modnega navdiha, vključno takrat, ko je na praznovanje 70. rojstnega dne princa Charlesa nosila bež kreacijo, ki se je popolno ujemala z njeno bež torbico.

Dejstvo je verjetno tudi, da Meghan na obiskih s kraljico ali kraljevih porokah ne potrebuje ravno veliko pripomočkov, ki bi jih morala nositi s seboj v torbici, in moramo priznati, da ji kar malce zavidamo.

Pa ti?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: NOVI COSMO napoveduje poletje, kot ga še ni bilo, in ti PODARJA ...
Priporočamo tudi: "Ko je najgloblje v tebi, za dodaten užitek iztegni ..." (top erotični nasveti samo za vaju)