Rada nosiš džins z visokim pasom? Ne boš verjela, kaj s tem sporočaš svetu (razkriva modna urednica)

No, si vedela za tole?

Rada nosiš džins z visokim pasom? Ne boš verjela, kaj s tem sporočaš svetu (razkriva modna urednica) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2022

Kavbojke so osnovni kos garderobe in verjamemo, da jo najdemo v čisto vsaki omari - tudi v tvoji!  Enostavno jih je obleči in gredo k vsemu, k majici, puloverju ali vročemu trendu - srajci.

Obstajajo številni različni stili kavbojk: z nizkim pasom, visokim pasom, na zvonec, v obliki pajkic, z ravnimi hlačnicami ali ozki džins aka skinny kavbojke.

Ne boš verjela, ampak stil kavbojk, ki jih nosiš, pove veliko o tvoji osebnosti.

In če si ljubiteljica nizkega pasu, se ti ne piše dobro!

Kavbojke na zvonec

Če si ljubiteljica kroja na zvonec, lahko to pomeni, da si retro-šik ali pa preprosto nekoliko zastarela, odvisno od tvojega splošnega občutka za stil. Kavbojke, ki imajo zvončaste hlačnice so lahko v določenih kombinacijah videti, kot da si obstala v letu 1972, zato poskrbi, da jih vedno kombiniraš z modernimi kosi.

Boot-cut

Če je tvoj najljubši stil kavbojk širokega kroja na spodnjem delu hlačnice, je tvoj okus klasičen. Zdi se, da imaš tako kot tvoje kavbojke raje kakovostna oblačila, ki se dobro nosijo iz sezone v sezono.

Preberi tudi: Nosiš strgane kavbojke? Potem moraš nujno vedeti tole!

Boyfriend kavbojke

Če imaš najraje par fantovskih kavbojk je jasno, da si ljubiteljica ležernega šika. Te trendovske kavbojke imajo sproščeno, udobno prileganje in so veliko bolj prizanesljive kot njihov nasprotnik – skinny kavbojke.

Oprijete kavbojke

Ozke, oprijete ali "skinny" kavbojke so najpogostejša izbira tistih, ki so visoke in vitke postave. Če jih nosiš pogosto, je verjetno, da si vedno na preži za trendi. Najbolje se nosijo v družbi širokih vrhnjih kosov, kot so majice, ki segajo do bokov.

Priporočamo: Pozabi na svojo maksi obleko, to sezono se nosijo takšne (kupiš jo tukaj)

Kavbojke v obliki pajkic ali "jeggings"

Zaradi preprostosti izdelave so te kavbojke cenovno ugodne in vsestranske. Ne gre za klasične džins hlače temveč nekakšen hibrid med pajkicami in kavbojkami. Če jih nosiš redno, potem si ena tistih, ki rade večkrat nosijo iste kose, še posebej če so ti udobni. Si zelo praktična punca!

Z visokim pasom

Če vedno nosiš kavbojke z visokim pasom, je jasno, da želiš pokazati svojo postavo v najboljši luči. Kavbojke z visokim pasom namreč posvečajo veliko pozornosti trebuščku in hrbtu – dvema področjema, ki si jih večina od nas želi poudariti.

Preberi še: To je 8 ključnih kosov, ki jih to pomlad potrebuje vsaka ženska, starejša od 40 let

Kavbojke z nizkim pasom

Kavbojke z nizkim pasom so trendovske, lahko pa tudi razkrivajo, da verjetno še vedno nakupujete v oddelku za mlajše. In če si mama, ki se veliko sklanja, bodi previdna ... nizke kavbojke so lahko problematične, še posebej, če zlezejo dol!

Fotografije: Profimedia