Pri Victoria's Secret so nas navdušili z izbiro nove manekenke (in tudi tebe bodo)!

Na področju manekenske industrije se že en čas dogajajo spremembe in zadnja nas je še posebej prijetno presenetila!

Pri Victoria's Secret so nas navdušili z izbiro nove manekenke (in tudi tebe bodo)! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2018

Viktorijini angelčki so med sebe sprejele prav posebno manekenko.

Winnie Harlow je postala nova manekenka ene najbolj priljubljenih svetovnih znamk Victoria's Secret!

Njena prva revija bo že v novembru, ko se bo sprehodila po pisti znanega spektakla Victoria's Secret show, ki se bo letos odvil v New Yorku!

Winnie se bo tako pridružila Adriani Lima, Candice Swanepoel, Marthi Hunt, Stelli Maxwell, Josephine Skiver, Romee Strijd, Taylor Hill, Sari Sampaio, Elsi Hosk, Shanini Shaik, Lais Ribeiro, Barbari Palvin, ki je nazadnje nastopila leta 2015, in mnogim drugim svetovnim lepoticam.

Med drugim pričakujemo tudi vrnitev Behati Prinsloo, ki je zadnji dve leti zaradi nosečnosti šov izpustila.

Lisasta lepotica, o kateri smo pisali že TUKAJ, je znana po tem, da se navidez močno razlikuje od drugih deklet v svojem poslu. 24-letnici so namreč v otroštvu diagnosticirali vitiligo, pri čemer določene skupine kožnih celic, ki proizvajajo pigment, prenehajo delovati.

Njen odnos do svojega telesa je tisto, kar njeni oboževalci pri njej občudujejo bolj kot njeno manekensko postavo.

Winnie danes brez sramu objavlja svoje fotografije na družabnih omrežjih in pomaga drugim, da se vidijo v popolnoma novi luči.

Oglej si čustven video, ko izve, da je sprejeta med Viktorijine angelčke:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Winnie Harlow (@winnieharlow) on

"Preden sem vstopila na najbolj stresen izbor v svojem življenju, sem se zlomila. Šoferja sem prosila, naj pelje dvakrat okoli stavbe, preden sem lahko vstopila v eno izmed pisarn Victoria's Secret, da sem se zbrala in se spomnila (medtem ko me je trener po mobitelu bodril), kako trdo sem garala! Vstopila sem in spoznala nekaj novih prijateljic, videla nekaj starih in takoj sem se počutila kot doma! Strpno smo čakale, medtem ko so si @ed_razek @johndavidpfeiffer @monica.mitro @10magazine pozorno vzeli čas, da so spoznali prav vsako od deklet. Ko sem končno prišla na vrsto, sem se v vsej svoji nervozi in pričakovanju preoblekla v črn komplet Victoria's Secret in stopila pred njih!!! Pripovedovala sem jim o Jamajki, /.../, mojih trenušnih mišicah in kako sem počaščena, da sem dobila to priložnost ... Nato sem hodila, kot da se mi je šlo za življenje!!!! Ne morem verjeti!! Hvala, da ste mi v tisti sobi dali vso energijo in dobroto! Hvala, da mi dovolite, da nastopim za Victoria's Secret!" je med drugim zapisala ob videu.

Bravo, Victoria's Secret, da ste šli izven okvirjev in v (navzven) drugačnemu dekletu videli čudovito in zelo nadarjeno manekenko. Še več takšnih! :)

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TAKO Anamaria Goltes skrbi za svojo lepo postavo!

Priporočamo tudi: Lasni trend z Instagrama, ki ga boš to jesen videla povsod!