Pozabi na običajne PAJKICE, modni svet so zdaj obnorele TAKŠNE (in nosiš jih lahko povsod!)

Če so bile 'običajne' pajkice prepovedane za v službo, lahko TE mirne vesti nosiš kamorkoli. In ja, ... želela jih boš imeti tudi na kavču. ;) 

Pozabi na običajne PAJKICE, modni svet so zdaj obnorele TAKŠNE (in nosiš jih lahko povsod!) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2021

Pozabi na predsodke, ki so se zadnja leta nalepili na pajkice. Pozabi tudi na pravilo, da jih v službo nikakor ne smeš obleči. In pozabi tudi na model, ki smo ga nosile do zdaj.

V velikem slogu se to sezono namreč vračajo pakice iz 80. let, in to tiste, za katere smo mislili, da se ne bodo vrnile nikoli!

Nazaj so namreč pakice s 'stremeni', ki po mnenju modnih strokovnjakov ne bodo osvojile le modnih trendov, pač pa tudi vse tiste, ki si želite svoje noge optično podaljšati. 

Poglej, o čem govorimo: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilda (@gildaambrosio)

Takšne pajkice smo na modnih pistah videli v različnih časovnih obdobjih, modna stalnica pa so ostajale v omari Victorie Beckham, ki je postala prava mojstrica njihovega stiliranja. Potrebuješ navdih? Posnemaj Victorio in jih nosi s suknjiči in salonarji. 

Skok v preteklost:

Se še spomniš leta 2016, ko je Demna Gvasalia svojo naklonjenost do pajkic pokazal na modni reviji Balenciaga za jesen in zimo istega leta? No, modni svet je tedaj za kratek hip navdušil trend iz 80-ih, in s svojim edinstvenih slogom preplavil številne modne revije tedna mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgia Tordini (@giorgiatordini)

Zdaj so jih vzljubila tudi modna dekleta z Instagrama, med njimi Camille Charrière, Blanca Miró, Tamu McPherson, Chloé Harrouche in ustanoviteljice The Attico Gilda Ambrosio in Giorgia Tordini, ki so jih nosile v zadnjih tednih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by All the Pretty Birds (@tamumcpherson)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Fotografije: Profimedia