"Tako se boš za vedno znebila 'kameljega prsta'" (top trik naše modne urednice)

In zdaj ti nikoli več ne bo nerodno nositi pajkic. 😉

"Tako se boš za vedno znebila 'kameljega prsta'" (top trik naše modne urednice) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2021

Obožuješ pajkice, pa si jih ne upaš obleči za priložnosti izven telovadnice? 

Vsem ženskam se je že kdaj pripetilo, da je zaradi oprijetega spodnjega oblačila (bodisi hlač ali pajkic) nezaželeno ven pokukal "kamelji prst" (camel toe op.p.).

Mnoge se ravno iz tega neprijetnega razloga ne poslužujejo nošenja pajkic v javnosti, razen kadar je čeznje oblečen dolg pulover ali majica.

Preberi tudi: Ko nakupuješ z vozičkom, v trgovini zapraviš 40% več + drugi triki trgovcev

Kaj pa če obstaja preprosta rešitev, ki bi za vedno preprečila, da je vsa pozornost usmerjena v ta intimni predel? 

Z naslednjim trikom, ki smo ga našle na TikToku, ti nikoli več ne po neprijetno in pajkice boš lahko samozavestno oblekla tudi za pohajkovanje po mestu in to s tistim ljubkim kratkim topom! Noro!!

Uporabnica TikToka je delila genialni nasvet, kako se izogniti neprijetnemu oblačilnemu pripetljaju in hkrati končno našla uporaben namen za tisti majhni žepek v spodnjih hlačkah.

@jazrabarnes Reply to @urdrunkauntspod TikTok don’t take this down it’s educational🍪🐪🦶🏼 #forthegirls #lifehacks ♬ Man! I Feel Like A Woman! - Shania Twain

Jaz je povedala, da je trik prihraniti blazinice, ki jih pogosto dobiš v bikini topih ali športnih in običajnih nedrčkih. S temi blazinicami lahko skriješ svoj "kamelji prst".

"Kamelji prst" je žargonski izraz, ki se nanaša na obris ženskih zasebnih delov in se običajno pojavi, ko nosiš pajkice ali druge oprijete hlače - to je pogosto zelo težko preprečiti.

Kaj torej svetuje Jaz?

Preberi še: Preizkusila sem tehniko fafanja iz TikToka in možu se je utrgalo

Vzemi eno od milijon blazinic, ki si jih vzela iz kopalk in jo vstavi v mali žepek v spodnjem perilu. Saj veš, tisti mali žepek na notranji strani, za katerega nikoli prej nismo našle namena.

Da bo blazinica ustrezala velikosti, jo moraš seveda izrezati v obliki malega trikotnika.

Ta mali trikotnik potem enostavno vstaviš na notranjo stran tega malega žepa in "kamelji prst" bo izginil. 

Priporočamo: Želiš, da bi tvoja maskara učinkovala bolje? Izvoli trik, ki vedno deluje!

Ta drzni trik morda res ni za vsakogar, vendar upamo, da bomo s tem pomagali vsaj tistim pogumnim, ki bi želele nositi pajkice brez da bi jim bilo nerodno. Gre za preprosto rešitev in če je izpeljana pravilno, nihče ne bi smel niti posumiti, kaj se dogaja tam spodaj.

Njen videoposnetek si je ogledalo več kot dva milijona uporabnikov in ženske so resnično hvaležne za ta genialen nasvet.

Na stotine je bilo presenečenih, ko so končno odkrile uporabo na videz nesmiselnega žepa v mnogih ženskih hlačkah.

Pa ti? Ga boš preizkusila?

Fotografije: Profimedia