Ameriška Cosmo novinarka je razkrila TOP trik za stiliranje uhanov

Če si že kdaj izgubila zatič za uhan in si v danem trenutku nisi mogla izposoditi zatiča drugega para uhanov, imamo zate rešitev, ki bo rešila to težavo, če se pojavi še kdaj. (Gotovo se bo.)

Ameriška Cosmo novinarka je razkrila TOP trik za stiliranje uhanov (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2019

Cosmo novinarka Mia Lardiere, ki ureja Snapchat ameriškega Cosmopolitana, je na Instagramu objavila trik, ki nam bo ženskam olajšal življenja. Takole je zapisala ...

Ko sem se v telovadnica oblačila nazaj v svoja oblačila, sem opazila, da zatič mojega velikega uhana, ki je bil ključni del mojega 'outfita' tisti dan, manjka.

Prebrskala sem celo torbico in garderobo v upanju, da bom izgubljeni mikro delec našla, a zaman. Za voljo mode sem se odločila nositi zgolj en uhan, kot da je bil to namen že od samega začetka.

Prodajalka v kavarni zraven moje službe je pohvalila moj veliki in opazen uhan in jaz sem ji v isti sapi odgovorila: "Hvala, iz H&M-a so. Govorim v množini, ker sem imela dva pa sem zjutraj izgubila zadnji del uhana. Luštno, ne?"

"O, dragica," mi je odgovorila. "Ti ni nihče povedal najbolj enostavnega trika?"

Modrost natakarice je delila na Instagamu in poskrbela, da zanjo izvedo tudi vsa ostala dekleta "v stiski".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Lardiere (@mialardiere) on

Trik ne bi mogle biti bolj enostaven. Vse, kar moraš narediti, je odrezati radirko s svinčnika in jo zapičiti v zadnji del uhana. To je vse.

In deluje. Mia je uhan nosila 12 ur brez kakršnihkoli težav. Na Instagramu pa je dobila odgovore, ki so bili prav tako presenečeni, kot je bila ona, zato novico z veseljem s tabo delimo tudi mi. Ni za kaj, pa še kdaj.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Pozabi na roza, TO je najbolj modna barva las to pomlad (Instagram je ponorel)

Priporočamo tudi: Uaaaau! TA Slovenka je s svojimi izdelki prepričala Urban Outfitters (preveri, s čim!)