Uau! Našle smo NORO priljubljen pulover, ki uravnava temperaturo (+dobro izgleda)

 V njem ti ne bo nikoli vroče in nikoli te ne bo zeblo. ;)

Uau! Našle smo NORO priljubljen pulover, ki uravnava temperaturo (+dobro izgleda) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2019

Poznaš tisti občutek, ko v želji, da te pozimi zunaj ne bi zeblo, končaš tako, da v notranjih prostorih švicaš kot tvoj debeli stric? No ...

Podjetje Betabrand, ki se ukvarja z modnimi inovacijami, se je te težave lotilo z izdelkom, ki so ga poimenovali Unicorn Wrap. To je jopica iz bombaža in svile, ki so ji dodali reciklirani žad. Ja, prav si prebrala. Žad je tisti zeleni dragulj, ki ga imaš tudi sama zagotovo v šatulji z nakitom.

Ker ima mineral termo regulacijske lastnosti, ga pogosto uporabljajo v proizvodnji oblačil za v telovadnico. No, tokrat pa se je prvič zgodilo, da ga je nekdo uporabil v izdelavi običajnih oblačilih. *Cosmo potrjuje*

Žad potrebuje veliko energije, da se ogreje, zato bo ostal hladen tudi, ko se bo tvoje telo ogrelo. Bombaž in svila pa te bosta grela v mrzlem okolju.

Jopica je na voljo v svetli in temno sivi. Ima ohlapen gumb, ki jopico pretvori v pulover, kapuco in žepe. Prav tako lahko svoje palce vstaviš v luknjo na rokavih in si zagotoviš še malce več udobja. 

Samorogov pulover so izumitelji predstavili na platformi za množično financiranje, kjer so oboževalci lahko dodali tudi svoje predloge. Pulover je dobil več podpore, kot so jo ustvarjalci potrebovali, da bi lahko začeli z izdelavo produkta. 

Oblačilo stane 167 evrov, a ga kot ena prvih podpornikov projekta še vedno lahko dobiš za 10-odstotkov manj. Zaloge hitro pojemajo, zato moraš pohiteti. ;) 

Svojo jopico lahko kupiš TUKAJ. Ko pa boš že tam, poglej, katere druge inovacije na področju oblačil, so še razvili pri podjetju Betabrand.

Fotografije: Betabrand

Preberi še: OMG! Instagram je ponorel za TEM krilom iz H&M (+navdih za TOP stajlinge)

Proporočamo tudi: Ti iskanje po torbici ne gre od rok? TO je trik, ki ti bo olajšal življenje! (TOP nasvet Marie Kondo)