Obožuješ SVILO? To bo najbolj priljubljen TOP tega poletja (izpod rok slovenske oblikovalke)

In najdeš ga v tem 👇 očarljivem slovenskem spletnem butičku tukaj!

Obožuješ SVILO? To bo najbolj priljubljen TOP tega poletja (izpod rok slovenske oblikovalke) (foto: Arin Rapuš) Arin Rapuš
11. 6. 2021

Najbolj seksi material poletja in vročih temperatur je brez dvoma svila, ki tvojo od sonca razgreto kožo boža, hkrati pa ji pusti dihati!

Modni strokovnjaki se strinjajo v en glas, da je naložba v vsaj en res kakovosten modni kos iz svile nujna za tvojo poletno garderobo, le-ta pa naj bo takšen, da ga boš lahko nosila na tisoč in en način!

Popoln kandidat za naziv "večnega kosa poletnih dni" je top s tankimi naramnicami, ki ga lahko nosiš na praktično vse, popestriš pa ga z naborom modnih dodatkov, ki so lahko drzni, romantični pa tudi minimalistični!

Poglej, s katerim svilenim topom bo tvoje poletje modno kot še nikoli:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inbloom.si

#2

#3

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Fučak (@majafucak)

Uaau! A ni naravnost čudovit? 😍

Oblikovala ga je Maja Fučak, lepotička, ki spada med najuspešnejše profesionalne modele pri nas, danes pa s ponosom vodi svoj spletni butik InBloom. 

Top je ročno šivan kos iz 100% mulberry svile, najdeš pa ga v čudoviti beli barvi in sicer TUKAJ!

S svojo zgodbo in predvsem dejstvom, da gre za trajnostni kos, ki res nikoli ne bo šel iz mode, je navdušila tudi naše modno Cosmo uredništvo, Maja pa je samo za nas razkrila nekaj zanimivih podrobnosti svojega ustvarjalnega procesa.

V 5 kratkih, a sladkih, spoznaj Majo Fučak, ki stoji za priljubljenim slovenskim spletnim butikom Inbloom:

Kakšna je zgodba znamke InBloom in kdo vse stoji za njo?

Zgodba se je začela z odločitvijo, da preneham potovati po svetu in se ukvarjati zgolj z manekenstvom, saj sem si želela odpreti nekaj svojega. Takrat sva se z mamo odločili za skupno podjetniško pot in odprli trgovinico Mala metraža v Kopru.

Ker mi je kljub vsemu manjkal neki prostor za izražanje in ustvarjanje, sem se odločila, da odprem še svojo spletno trgovinico, katere ponudba temelji na mojem počutju. Ženska v srednjih dvajsetih, ki dela na ljubezni do sebe, podpira slovenske ustvarjalke in uživa v svojem delu. To je bil moj cilj trgovine in moja ciljna stranka. Nekdo, ki ima rad lepe in kakovostne izdelke.

V tvojem spletnem butičku lahko najdemo ogromno izdelkov iz svile. Zakaj bi morala vsaka Cosmo bralka imeti doma vsaj enega?

S svilo sem se imela priložnost spoznati od blizu z delom v naši trgovini z metražnim blagom. Sem pa že pred tem rada nosila svilene topke za spanje ali pa svilene bluzice. 

Svila je res vrhunski material. Ko se je dotakneš, takoj veš, da gre za nekaj posebnega, da je to luksuzen material, ki ni zaman že tisočletja tretiran kot nekaj glamuroznega.

Pri Inbloom sem najprej začela s svilenimi elastikami za lase, ker ne trgajo in ne elektrijo las, potem pa se je izbira razširila še na maske in svilene prevleke za spanje. Te so malce večji finančni zalogaj, vendar so vredne svojega denarja. Ne samo, da naj bi svila preprečevala nastanek gub, pri spanju na svileni prevleki mi je všeč tudi to, da material ne popije kozmetičnih izdelkov, ki se na kožo nanesejo pred spanjem. Zadnji svileni sladkorček v naši ponudbi so topi, ki smo jih dodali pred kratkim, gre pa za brezčasni kos, ki je hkrati nekaj posebnega, a večno preprost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inbloom.si

Pred kratkim si predstavila razkošno kolekcijo zlatega nakita. S katero modno kombinacijo bo najbolje prišel do izraza?

Z nakitom sem pričela pred nekaj meseci. Odločila sem se, da na medaljone dodam posebno sporočilce na hrbtni strani, s tem tako postane še bolj edinstven in spregovori vsaki ženski, ki je na podobni poti kot jaz sama.

Ogrlice, ki sem jih ustvarila, se tako res lepo podajo na prav vsak "stajling", torej na poletne obleke, svilene tope, bele t-shirt majice in na koncu koncev tudi zimske puloverje. 

Glede ustvarjanja nakita že komaj čakam, kaj vse bom še ustvarila v prihodnje.

Zakaj naj ljubiteljice vsega lepega raje izberejo tvoj butiček kot pa ponudbo komercialnih modnih in “lifestyle” znamk?

Moj butiček ponuja izdelke, ki so narejeni s srcem. Zavedam se, da je to kliše fraza, a je resnična. Vsak izdelek, ki sem ga naredila, je prišel iz moje lastne rasti. Nagovarja mojo dušo in hkrati duše vseh ostalih žensk, ki se zavedajo svoje lepote, svoje moči.

In še tvoje sporočilce za naše Cosmo bralke:

Sledi svojim sanjam. Če si želiš ustvarjati, ustvarjaj. Če si želiš začeti svoj posel in te je strah, ne skrbi - "just do it".

Bravo, Maja in uspešno na tvoji poti! ❤️

Pripravila: Nina Skok

Fotografije: Osebni arhiv, Arin Rapuš