Ta nova kolekcija s PRIMARKA je največji hit med MODNIMI navdušenkami (ko jo boš videla, se boš vanjo verjetno zaljubila tudi ti!)

Si že videla novo kolekcijo s Primarka, ki je totalno osvojila MODNE navdušenke? 

Ta nova kolekcija s PRIMARKA je največji hit med MODNIMI navdušenkami (ko jo boš videla, se boš vanjo verjetno zaljubila tudi ti!) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2022

Če si med tistimi, ki je odraščala v 90. letih, je velika verjetnost, da si ogromno časa preživela pred TV ekranom in gledala veliko Cartoon Networka - kanala animiranih serij, med katerimi so najbolj znane Dexterjev Laboratorij, Cow and Chicken, Johnny Bravo in ostale.

Čeprav je bil televizijski kanal leta 2014 žal umaknjen iz programa (naj počiva v miru), pa bodo nekatere njegove najbolj znane risane serije za vedno ostale v naših spominih...

...in na modnih dodatkih!

S tem v mislih, pa ti moramo nujno povedati o najnovejši Primarkovi ponudbi za otroke.

V začetku tega meseca je znamka predstavila tri komplete ujemajočih se majic in kratkih hlač z motivom priljubljenih risanih likov Powerpuff Girls.

Vsak komplet vsebuje ilustracijo ene izmed treh junakinj Blossom, Bubbles in Buttercup in je izdelan v njihovi značilni barvi. Poleg tega pa so dodali še četrti komplet in sicer za lik, ki se je seriji pridružil leta 2016 in sicer Bliss, katero zaznamuje pastelno vijoličasta barva.

Preberi še: Bivša zaposlena v Primarku je razkrila skrivnost nakupovanja v njihovih trgovinah

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark)

Čeprav so ti simpatični kompletki na voljo samo v velikostih za otroke, pa so mnoge oboževalke Primarka ugotovile, da so brezšivni topki in hlačke precej raztegljivi in jih lahko nosijo tudi do velikosti XS in S - namesto spodnjega perila ali kot oblačila za šport.

Pred dnevi so tej kolekciji dodali še pižamo, spalno majico in copate in kot bi lahko pričakovali - splet je ponorel.

Vsi kosi so resnično ljubki in bodo všeč vsem, ki smo kot otroci religiozno spremljali serijo.

Priporočamo: Uporabnice pravijo: ta fen za lase iz Primarka je cenejša različica 530 evrov vrednega Dysona

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark)

Powerpuff Girls so se prvič predvajale že leta 1998 - lani pa je bilo potrjeno, da risanko spreminjajo v akcijsko serijo.

CW-jeva različica oddaje bo spremljala Blossom, Bubbles in Buttercup kot razočarane dvajsetletnice, ki so užaljene zaradi izgube otroštva zaradi boja proti kriminalu in soočeni z izbiro ponovne združitve, ko jih svet potrebuje bolj kot kdaj koli prej.

Powerpuff Girls naj bi v seriji upodobile Chloe Bennet, Dove Cameron in Yana Perrault.

Primark pa ni edini, ki je v Powerpuff Girls videl modni navdih. Pred jih je v svoji kolekciji za Moschino upodobil tudi Jeremy Scott.

Preberi še: To so najbolj trendi Primark kosi, ki so na las podobni Zari (le veliko cenejši)

Fotografije: Profimedia