Ob teh modnih trenutkih leta 2017 boš ostala brez besed!

Punce, za nami je zelo nenavadno leto ...

Ob teh modnih trenutkih leta 2017 boš ostala brez besed! (foto: Pinterest) Pinterest
8. 12. 2017

Če govorimo o modi, je imelo leto 2017 veliko vrhov. To je leto velike raznolikosti, leto, v katerem so oblikovalci uporabili svoje platforme za močne politične korake, ... 

Kljub temu, je 2017 tudi leto, ko se je Crocs ponovno rodil, leto, ko je straniščni papir postal modna torbica in kavbojke tangice. To, so najbolj nenavadni modni trenutki leta v izteku!

1. Krof(asta) obleka - Agatha Ruiz De La Prada

Od Agathe je težko pričakovati karkoli drugega kot vzorce in barve, ampak ... ali je potrebno še kaj dodati? To obleko je predstavila na Madridskem tednu mode letošnjega marca in v trenutku pritegnila pozornost.

2. Toaletna torbica - Moschino

Na letošnji listi 'kaj je to?!?' izdelkov se je po modni reviji za jesen/zimo v februarju sicer znašlo več Moschinovih izdelkov, ampak tale je od vseh na spletu prejel največ ogorčenja. 

3. Prozorne hlače - Topshop 

4. IKEA torba - Balenciaga

Tale je sicer iz moške kolekcije 2016, ampak je splet obkrožila komaj letošnjega aprila. Daljna inspiracija morda res prijahaj iz 'Ikeje', je pa za tole potrebno odšteti približno 2.400 evrov več.

5. Moški pajac - RompHim

Ustvarjalci so svojo idejo o moških pajacih predstavili na Kickstarterju, pozornost širše javnosti pa so pritegnili, ko jih je Jimmy Kimmel vključil v svojo priljubljeno oddajo. 

6. Salonar na kotalkah - Saint Laurent

Ker pete niso še dovolj velik zalogaj, so pri Saint Laurent dodali še kolesca, da ne boste le super hitre, ampak tudi super 'stajliš'. Čevelj je predstavil kreativni direktor Anthony Vaccarello letošnjega avgusta, ko se je začel prodajati za približno 2.000 evrov.

7. Lateks nogavica - Gucci

Gucci je te lateks nogavice namenil pomladi in poletju 2017, na prodajnih policah pa jih boste ugledale z oznako in ceno 1.400 evrov. 

Preberi še: Ko boš prebrala tole, boš želela biti družica Sanje Grohar!

Priporočamo tudi: Pozabi na okrašeno smrečico za božič! TO je nov trend, ki je obnorel Instagram ...