Ne boš verjela, KATERO zvezdnico so razglasili za MODNO vplivnico leta (in sploh nima Instagrama!)

Razlog? Ker dostopne blagovne znamke nosi kot prava kra-lji-ca! 😍 S to izbiro se boš zagotovo strinjala. 👏🏼

Ne boš verjela, KATERO zvezdnico so razglasili za MODNO vplivnico leta (in sploh nima Instagrama!) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 1. 2021

Tadadadadadadam ... na otoku so nedavno razglasili najbolj MODNO vplivnico leta, in letos je ta naziv pripradel Kate Middleton. 

S tem nazivom je letos na lestvici nominirank prehitela priljubljeno televizijsko voditeljico Holly Willoughby in na tretjem mestu uvrščeno Meghan Markle. 

Modni poznavalci, ki skozi leta analizirajo vpliv znanih osebnosti na percepcijo mode pri prebivalcih Otoka, so ugotovili, da so predvsem poletne oblekce vojvodinje Cambriške bile tiste, ki so najbolj navduševale ljubitelje mode.

Uau! Kate Middleton nosila BOŽANSKI šal (podobnega smo našli v H&M)

Med njimi posebej izstopa obleka s cvetličnimi vzorci modne hiše Faithful The Brand, ki stane 180 funtov, in katero je Kate nosila letos junija, saj so jo tedaj razprodali v manj kot 24 urah. Waw. 

To je obleka, s katero je letos Kate najbolj navdušila:

Na drugem mestu lestvice je pristala Holly Willoughby, voditeljica priljubljenega jutranjega programa na  televiziji ITV. Holly ima na Instagramu čez 7 milijonov sledilcev in že leta velja za britansko modno ikono, letos pa je najbolj navdušila marca, ko je v oddaji nosila črno usnjeno mini krilo iz modne trgovine Warehouse, ki stane 36 funtov.

Veš ta huda Dior bunda Kylie Jenner? TUKAJ jo kupiš za 60 evrov!

Iskanje te obleke na spletu se je v naslednjih dveh dneh povečalo za 82 odstotkov, tudi sicer pa podatki kažejo, da v povprečju za 25 odstotkov poskoči zanimanje za številne obleke, s katerimi Holly nastopa v oddaji. 

Holly je letos zadela terno s spodnjim stajlingom:

Meghan Markle, ki je lani bila prva na lestvici, je letos zdrsnila na tretje mesto.

Kot piše Daily Mail, je nekaj let po poroki s princem Harryjem Meghan bila najbolj vplivna modna ženska v Veliki Britaniji. A njen vpliv (in priljubljenost) sta začela upadati po tem, ko sta se s Harryjem odselila v ZDA.

Letos Meghan navdušuje predvsem s sproščenim slogom, oblečena v trenirko, tkaninami iz lana in priložnostnimi majicami.

Te zanima, kdo je MODNI VPLIVNEŽ LETA v Sloveniji?

Ravno prejšnji mesec je Cosmo uredništvo drugič podelilo nagrade za vplivneža leta, in v modni kategoriji je letos slavila LARA BEGIČ.

Poglej, kaj je povedala, ko je prejela nagrado:

Preberite več zanimivih vsebin na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia