Zate smo našle popolno obleko za vroče poletne dni, ki stane le 9,99 evra

7. 7. 2024
Zate smo našle popolno obleko za vroče poletne dni, ki stane le 9,99 evra (foto: Profimedia)
Profimedia

Letošnje poletje bo polno modnih presenečenj. 😍

Kaj naredi popolno poletno obleko je vprašanje, na katerega bi verjetno deset različnih žensk odgovorilo deset različnih, a nekatere stvari so še vedno pomembne skoraj vsem nam, ne glede na to, kakšen slog oblačenja imamo najraje ali kakšno številko oblačila nosimo. Všeč nam je, ko so poletne obleke lahkotne, ko njihov kroj laska naši postavi in ​​ko so vsestranske in jih zato lahko nosimo ob različnih priložnostih, če pa jih najdemo še po ugodni ceni, našemu veselju ni konca.

Mangova asimetrična ombre obleka je bila lani tako priljubljena, da jo je španska znamka več mesecev lansirala v različnih odtenkih, ki so bili redno razprodani, in je nedvomno eden najbolje prodajanih modelov, ki jih je Mango kadarkoli izdelal, in obleka, ki nas je spominjala prav na to hit model lanskega leta smo našli v aktualni ponudbi Sinsaya. 

Mango

V nasprotju z Mangovo obleko, ki bi jo zagotovo označili za formalno kot za prosti čas, je obleka iz Sinsaya popolna za vsakodnevno nošenje – nosiš jo lahko na plažo, za sprehod v mestu ali za večerni sprehod po mestu. Medtem ko je Mangov model asimetričen in naguban, ima obleka Sinsay naramnice in okrogel izrez ter naborke, ki lepo objamejo vsako postavo, in ker je podložena, lepo pade in ni prosojna. 

Sinsay
Sinsay

Zahvaljujoč ombre učinku in odtenkom, ki se prelivajo od svetle peščene barve do temno sive, je model zelo privlačen in vizualno podaljša postavo, najboljša plat zgodbe pa je cena, tako da bomo zanj odšteli le 9,99 evra

Možnosti stajlinga so skoraj neskončne – odlično se bo podala k espadrilam, ravnim hlačam in sandalom z visoko peto, k velikim slamnikom in miniaturnim klobukom, k majhnim usnjenim torbicam, saj se v njej zlijeta tako topli kot hladni odtenki, odlično pa bo izgledala tako s srebrnimi kot tudi z zlatimi kosi nakita.  

Sinsay

Ne spreglej: