Ne veš, kako bi letos nosila trend velikih špang? TAKO to počne Maja Malnar

To poletje boš ne samo iz praktičnih, pač pa tudi modnih razlogov v laseh nosila špange ... in to več kot le eno ali dve.

Ne veš, kako bi letos nosila trend velikih špang? TAKO to počne Maja Malnar (foto: Instagram) Instagram
13. 5. 2019

Včasih smo jih nosile, da nam prednji lasje ne bi padali na čelo, letos pa jih nosimo, ker prava izbira lasnic ne samo popestri, ampak NAREDI katerikoli stajling.

Lasnice so največji in najbolj presenetljiv modni trend tega leta v polju modnih dodatkov. Pozabi na površno pripenjanje predolgega frufruja ob sencah glave, pripni jih kamor ti srce poželi.

Navdih smo poiskali pri modno ozaveščenih dekletih z Instagrama. Da pa je trend zelo opazno dosegel tudi naš del zemlje, dokazujeta vedno modni  -blogerka Maja Malnar in oblikovalka Nina Šušnjara.

Poglej, kako top lepotni trend sezone nosita Nina in Maja:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Susnjara (@ninasusnjara) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar) on

Nina si je lasnice pripela na zatilje in popestrila videz dveh visokih figic, Maja pa je lase počesala na eno stran in drugo okrasila z osmimi srebrnimi lasnicami.

Pripenjaš jih lahko vsepovsod. Staromodno, kot včasih, ko si bila še majhna ali brez razloga - jih nekaj zatakneš med lase, da niso videti pusto. Igraj se z njihovimi oblikami in barvami, tudi napisi in skritimi sporočili. Obljubljamo komplimentov polno vrečo!

Več navdiha lahko najdeš tudi v spodnji zbirki na Pinterestu ali na Instagramu pod ključnikom #barrettes

Fotografije: Instagram, Pinterest

Preberi še: Najljubši (zelo LEPI!) sandali Kate Middleton in Jennifer Aniston so spet v prodaji

Priporočamo tudi: OMG! Našli smo spletno stran, kjer so sončna očala znanih blagovnih znamk NORO znižana (Chloé za samo 97 evrov)