TO so sandali, ki jih Meghan Markle nosi cel čas (našli smo stran, ki dostavlja v SLO!)

Bi svojim stopalom privoščila kraljevski korak?

TO so sandali, ki jih Meghan Markle nosi cel čas (našli smo stran, ki dostavlja v SLO!) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2019

Kaže, da so priljubljeni sandali Meghan Markle, blagovne znamke Sarah Flint spet naprodaj. Pred časom smo si jih zaželele tudi me, a smo na našo žalost kmalu ugotovile, da so poletni čevlji razprodani. 

Kako vemo, da so to njeni najljubši sandali? Zgolj zato, ker jih je nosila že vsaj tisočkrat. Ok, mogoče ne tisočkrat, ampak saj veš, kaj mislimo.

Lansko leto jih je obula na svojem kraljevskem obisku v Avstraliji, nosila jih je tudi na dogodku Audi Polo Challenge lanskega junija. Še preden je postala vojvodinja pa jih je med svojim potepanjem po Španiji pokazala tudi na svojem bivšem Instagram profilu.

Razumemo torej njen namig - čevlji morajo biti noro udobni, da je v njih prepotovala že polovico sveta. Videti pa so šik in urbano hkrati, da jih lahko kombiniraš s poletnimi oblekami, kratkimi džins hlači ali čim bolj elegantnim.

Čeprav čevlji niso poceni, njihova cena ni tako vrtoglava kot na primer nekatere Givenchyjeve obleke, ki jih Meghan nosi v javnosti. Ko so bili sandali nazadnje naprodaj, so pošli v manj kot enem dnevu. 

Medtem ko Meghan obožuje rjavo barvo svojih sandalov (ki je tudi najbolj priljubljena med kupci), lahko čevelj dobiš tudi v beli, zlati in po novem tudi v črni barvi.

Kakorkoli, kmalu bo poletje, tvoji prstki pa niso nič manj pomembni od vojvodinjinih. Če te mikajo tile sandali, si jih privošči TUKAJ.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: TO je najbolj prodajani lepotni izdelek na Amazonu, ki poškodovane lase popravi V HIPU!

Priporočamo tudi: Če na svojih starih kavbojkah narediš TO, jih spremeniš v najbolj trendi par te sezone