Modni horoskop: Leta 2017 bo tvoj zodikalni znak zažigal s tem stilom

Kako bo t.i. "srečni Jupiter", retrogradna Venera in še marsikateri planet vplival na tvojo garderobo za letos? Cosmo je pogledal v zvezde, kjer se za modno leto 2017 skriva eklektični miks osemdesetih, moški stil in romantičen stil iz knjige Viharni vrh. Se ti sliši zapleteno? Nič hudega, saj Cosmo prihaja na pomoč!

Modni horoskop: Leta 2017 bo tvoj zodikalni znak zažigal s tem stilom (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2017

Oven

To leto boš eksperimentirala. Kot prvo astrološko znamenje tudi verjetno prva poizkusiš in preizkusiš vse modne trende, to pa zato, ker je Uran kot trenseterski planet v tvojem znamenju že od leta 2011 in bo ostal še do 2018.

V tem duhu boš želela biti še vedno pred vsemi, pa četudi se vsi ne strinjajo s tvojimi modnimi pogledi, pusti opravljivce ob strani.

V marcu in aprilu bo v tvoj znak vstopila retrogradna Venera in želela si boš še bolj drznih stilov v stilu Lady Gaga. Cosmo pravi, drzni si, a vseeno ostani v svojih okvirjih in počakaj, da se Venera postavi v pravilno pozicijo, saj boš takrat najbolj zasijala.

Bik

Takole bikica, pripravi svoj načrt igre za leto 2017, kajti v prvi polovici leta se boš pripravljala za velik karierni preboj, ki se bo zgodil pozno poleti.

Dva mrka bosta razsvetlila tvoje zasebno življenje, tako da boš v modnem smislu želela biti predvsem udobno.

In z veliko podpore, zato ti športni modrček kot temeljni kos tvoje letošnje garderobe ne bo ušel. Kar se tiče ličenja, rada ostajaš pri naravnem videzu, ampak planet, ki ti vlaga, Venera, bo marca in aprila retrogradna. 

Retrogradnost v astrologiji pomeni navidezno gibanje planetov, ki dajejo vtis, da so se ustavili (stacionaren) in se potem začeli pomikati nazaj (retrograden), to pa za seboj povleče kar nekaj nenavadnih sprememb.

Za tebe bodo te spremembe prišle v obliki, da si boš zaželela nositi mehke in očarljive kodre ter močne ustnice v vinskih odtenkih. Nepozabno boš izgledala, ko bo v avgustu Lunin mrk.

Dvojčka

Dvojčica, si srečna? Srečo boš v letu 2017 dobila v zvrhani vreči, kajti planet sreče Jupiter, ki je s tabo že od lanskega avgusta, bo v novem letu poskrbel za zelo dobre in nepozabne dogodivščine.

Zadimljen videz oči in obleke, ki razkrivajo ramena, bodo letos tvoja seksi uniforma. In naj ti samo še zaupamo eno skrivnost: si najbolj seksi astrološko znamenje, zato se prepusti dogodivščinam, ki ti jih prinaša leto, še posebno v avgustu, ko te bo lunin mrk popeljal na vznemirljivo potovanje.

Rak

Oh, rakica! Včasih se zdi, da te vsi vidijo kot princesko in kljub temu, da si ena izmed najbolj prijaznih oseb, to še ne pomeni, da ne znaš biti odločna in voditi.

To leto boš postala kapitan svojega življenja s stilom, ki bo temu primeren.

Zelo rada boš imela tople nevtralne barve kot sta bež in kamelja, ki bosta postali praktično tvoja uniforma, medtem, ko se boš spopadala s pomembnimi odločitvami v tvojem življenju.

Lev

To leto boš v svojem elementu in to dobesedno. Saturn v strelcu in Uran v Ovnu se boste uskladila s tvojim znakom, zato se, draga levinja, pripravi na val kreativnosti, ki te bo dvignil na novo raven.

Če se ti to sliši neverjetno dobro, tudi je, velikokrat se boš znašla izven cone udobja in boš želela biti za to tudi primerno oblečena.

Barviti stajlingi, čevlji s platformo in sijoč mejkap bodo popoln poudarek na tvoj ohrabren duh. Letošnja misija je, da poizkusiš čim več novih stvari.

Devica

Nekateri bi lahko rekli, da si pametnjakovič kot Hermiona Granger iz Harryja Potterja, ampak to tudi pomeni, da si čarovnica!

To bo še posebno držalo letos, ker se bodo zvezde poravnale na območja, povezana z nadnaravnim.

V svojo garderobo vnesi modro barvo, ne samo, da bo ta barva letos zelo v trendu, to je tvoja srečna barva, ki te bo ščitila pred ne tako iskrenimi prijateljicami.

Tehtnica

Od lanskega septembra, zahvaljujoč Jupitru, uživaš v sezoni uspeha, ki pride vsakih 12 let.

Do oktobra to sezono izkoristi do njenega maksimuma in tako se tudi oblači. Ponavadi si sicer skromna, a letos si lahko bolj drzna.

Tvoji kosi bodo bluze z naborki, široka ramena, čevlji s platformo in zadimljen videz oči. 

Škorpijon

Si zelo ambiciozna, draga škorpijonka, ampak leta 2017 se ti bo to končno izplačalo.

Planet, ki ti vlada, Pluton, te bo postavil v pomemben družbeni krog. Letos boš oboževala srajce s črtami, ki bodo delovale šik in še vedno zapeljivo.

Tvoj najljubši vzorec bo mornarski.

Strelec

Tvoje leto bo verjetno najbolj pestro, zato se pripravi! Do oktobra boš noro zaposlena in dobili ogromno vabil na razne dogodke in druženja.

Seveda bo zelo mamljivo, da si za vsako takšno druženje kupiš kakšen nov kos, ampak zvezde želijo, da nehaš z zapravljanjem.

Zato bo poskrbel odgovorni Saturn, ki ti vlada že od lanskega septembra in postavlja v ospredje kakovost pred kvatiteto.

Investiraj v večne kose, dober parfum, če se boš lotevala spontanih nakupov, naj bodo ti nekaj, kar poudarja tvojo ustvarjalno žilico.

Kozorog

Ponavadi si velik pragmatik, ampak leto 2016 se je v marsičem izkazalo za skoraj nadrealno.

To je zato, ker je Saturn, planet, ki ti vlada, bil v tvojem sektorju sanj vse od lanskega septembra in je zabrisal meje med realnostjo in sanjami.

Letos se mu bo pridružil vizionarski uran, zato boš letos eksperimentirala z malce bolj nenavadnimi videzi - srajce s širokimi rokavi, cvetlični videz in voluminozni kosi. V laseh boš imela rada trakove in jih spletala v raznorazne kitke.

Vodnar

Znana si kot 'it dekle' zodiaka, zato si vedno v središču pozornosti, v letu 2017 pa bo tvoja priljubljenost še narasla.

Obdrži svojo paleto neon barv, po kateri si znana, ampak barve razporedi na malce bolj neobičajne načine kot so črtasti vzorci in mešanje drznih barv med seboj.

V avgustu, ko bo lunin mrk boš v soju žarometov in pripravljena za na 'rdečo preprogo', a vseeno imej za vsak slučaj že spakiran kovček za nove pustolovščine!

Ribi

To leto si vzemi čas zase, saj ga resnično potrebuješ. Samozavest ti bo narasla. Ribice ponavadi najbolj sijete v romantičnih cvetličnih vzorcih in modrih odtenkih, zato se tega drži, lase pa si spleti v kito za še bolj romantičen pridih.

Ko se boš kje potepala, si privošči kakšen lep kos nakita ali dober parfum, ki te bo spomnil na nepozabno potovanje.

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Veliki horoskop za leto 2017 (vključuje ljubezensko napoved + tvoj najsrečnejši dan)