Mass predstavil novo kolekcijo jesen/zima 2016

Mass je predstavil najbolj trendi obutev za jesen in zimo. V čudoviti modni predstavi so v glavni vlogi blesteli čevlji, modele, ki so se sprehodili v različnih trendih sezone, pa je s svojim modnim poznavanjem pospremila voditeljica Manja Plešnar. Kakšna obutev torej ne sme manjkati v omari modnih navdušencev?

Manja Plešnar je ob spremstvu modelov predstavila glavne trende sezone. (foto: gradivo organizatorja/Mass) gradivo organizatorja/Mass
21. 9. 2016

Vsekakor so to škornji čez koleno, gležnjarji vseh vrst, debeli narezljani podplati, casual šik obutev in pridih angleškega klasičnega stila s ščepcem nove drznosti.

Izstopajoči materiali so semiš in različno usnje ter kombinacije različnih tekstur na enem čevlju.

Med barvami prevladujejo temni jesenki odtenki in sijoči metalik sijaj, čevlje pa krasijo razni kovinski dodatki, živalski potiski in reliefni vzorci.

Predstavo trendov smo z navdušenjem spremljale modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke, katerih občudovanje je požel tudi kot umetnine razstavljen izbor obutve vrhunskih znamk, ki ga že lahko najdeš na Massovih policah po vsej Sloveniji.

Tam bosš poleg ostale bogate ponudbe letos našla tudi nove priznane modne znamke, kot so Gant, Cat, Piu Due, Echo in druge.