Lisca spektakularno razkrila modne smernice za pomlad/poletje 2016

Portoroški Grand hotel Bernardin je gostil gala dogodek, ki je postregel z modno revijo spodnjega perila in kopalk Lisca ter napovedal modne smernice za pomlad in poletje 2016.

Iryna Osypenko Nemec (foto: Lisca) Lisca
23. 6. 2015

Modno zgodbo so zaznamovali trendovski, elegantni in čutni modeli perila in kopalk, ki jih je ustvarila kreativna ekipa oblikovalk pod vodstvom direktorice razvoja v Lisci, Dragice Gantar.

Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar in Maja Ratajc so oblikovale trende prihodnje sezone, ki jih zaznamuje pestra barvna paleta in zapeljivi kroji.

Večni črnini so se ob bok postavili kraljevsko modri, nežni vijolični in zeleni odtenki. Igriva kolekcija Cheek by Lisca pa je navdušila z živahnim, sveže pomladnim izborom rumene, rožnate in zelene.

Kolekcija kopalk prinaša tako pastelno eleganco, energično barvitost in cvetlične vzorce kot tudi enobarvni glamur in zapeljive živalske motive v drznih modelih, ki so na voljo v najrazličnejših kombinacijah, med katerimi je mogoče najti popoln model za vsak okus in postavo.

Lisca

Za modno poslastico je poskrbela ekskluzivna linija perila Prestige, ki je bila oblikovana posebej za to priložnost.

Dovršeni kroji v belih, zlatih in bakrenih odtenkih, romantična čipka, vezenje in kristali so pričarali razkošno, provokativno in čutno kolekcijo ter tako zaokrožili dogodek, s katerim je Lisca obeležila 60 let uspešne poslovne poti.

Po modni brvi so se sprehodile znane domače in tuje manekenke, med katerimi so prihajajoče trende predstavljale tudi Iryna Osypenko Nemec, Nadiya Bychkova, Anamarija Avbelj, Mirela Korać in Karin Škufca.

Lisca

Modno dogajanje na pisti sta začinila mojstra preobrazbe Daša Gradišek in Klemen Bunderla, ki sta nas v duhu časovnega popotovanja v vlogah legendarnih glasbenih osebnosti popeljala v čase Briljantine, Georga Michaela in Tine Turner.

Najnovejše modne smernice spodnjega perila in kopalk so si z zanimanjem ogledali tudi številni znani obrazi, med katerimi smo opazili prvo damo slovenske glasbe Heleno Blagne, Nino Gazibara, ki je nekoč krasila kataloge Lisce, Ivano Šundov, Martino Vrhovnik, Manco Špik in modno strokovnjakinjo Lorello Flego.