Obožujemo legendarne All Starke v novi preobleki

Medtem ko se vsako leto na sceni pojavljajo novi in novi modeli superg, klasika ostajajo All Starke, superge, ki ne gredo nikoli iz mode. Letos so še bolj udobne, zanimive in enostavno jih moraš imeti …

Obožujemo legendarne All Starke v novi preobleki (foto: Mass) Mass
13. 9. 2021 | Promocijsko sporočilo

Retro moda je vedno imela velik vpliv na trende, zato ni čudno, da tudi superge Converse All Star, ki jih že desetletja nosijo vse generacije, vedno znova navdušujejo. Postale so že pravi zaščitni znak številnih subkultur. Priljubljene so tako pri ženskah kot moških, na mass.si pa te že čaka nova kolekcija. Nekaj modelov si lahko ogledaš tudi v galeriji.

Osveženi modeli

Ker vemo, da spremljaš trende in želiš biti vedno v koraku s časom, si zagotovo osvojila obutev s poudarjenim podplatom, in če so ti všeč visoke superge, potem si zmagala. To sezono so bile superge Converse All Star namreč lansirane z novimi modeli za ženske in moške. Platforme in zanimivi detajli na zgornjem delu čevlja ter podplatih, ki jih boš našla v spletni trgovini Mass, te bodo takoj navdušili.

Za vse priložnosti

Eden od razlogov, zakaj so All Starke tako zelo popularne, je zagotovo tudi ta, da jih lahko obuješ za vsako priložnost. Lahko jih kombiniraš k povsem športni stajlingu, nič pa ne bo narobe, če si te kultne superge omisliš k bolj elegantnemu videzu. Tudi k must-have monokromatskemu trendu te jeseni se odlično podajo, bež platnene superge s platformo so naravnost popolne za sončne jesenske dni. Najbolj klasična kombinacija, s katero nikoli ne boš zgrešila, pa so bela srajca, džins in bele superge. Zato nikar ne oklevaj in si izberi tisti par superg All Star, ki ti je najbolj všeč, in zakorakaj v jesen kot prava poznavalka trendov.