Torbic ne nosimo več le okoli pasu (in na rami), saj letošnji trend zapoveduje ...

Pred nekaj leti smo se iz njih norčevale, letos so njihove kombinacije najbolj modne.

Torbic ne nosimo več le okoli pasu (in na rami), saj letošnji trend zapoveduje ... (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2019

Posvojile smo že superge, kakršne nosijo naši očetje, kape, ki jih nadenejo, ko gredo lovit ribe, tudi hodimo s fantom, ki ima trebuh skoraj tako velik kot naš oče ... :P

Ko smo že mislile, da je vsega konec, se je letos pojavil še en trend, ki navdih črpa pri naših očetih. No, lahko smo še bolj natančne - očetih na turističnem izletu v Rim. 

Dobro veš o čem govorimo, saj si mu bila že neštetokrat priča. Prepotena majica s kratkimi rokavi ali srajca s potiskom, ki jo je kupil na bencinski črpalki, hlače s preštevilnimi žepi, bele nogavice do sredine golen v kombinaciji s pohodniškimi sandali in, seveda, nepogrešljiva torbica okoli vratu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lutz Morris (@lutzmorris) on

V njej nosi vse potne liste celotne družine (saj ima torbico neprestano pod nadzorom in mu gre zaupati), denar in zemljevid mesta. Če je tvoj oče še dodatno sumničav, jo morda nosi celo pod majico.

Skratka ... celo življenje jim nismo mogle dopovedati, kako *khm* bedno so videti in zdaj bi iz lepega mira tudi me želele biti videti natanko tako?

No, no, me bomo videti povsem drugače - noro kul. 

Torbica okoli vratu se je prvič na modni reviji znamke Gucci pojavila že pred tremi leti. In natanko toliko časa smo potrebovali, da smo trendu prikimali.

Letos lahko torbico, ki jo nosiš okoli vratu najdeš v skoraj vsaki trgovini z oblačili, ki vsaj približno sledi modnim trendom. 

ASOS, €9.49

ZARA, €19.95

URBAN OUTFITTERS, €13.3

Si pripravljena na ta čudaški novi trend ... ali ga boš raje prepustila drugim?

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia

Preberi še: Vsa zelo KUL dekleta letošnjo pomlad OBOŽUJEJO TA 'piercing'

Priporočamo tudi: Nosiš strgane kavbojke? Potem moraš vedeti TOLE (presenetilo te bo!)