Kylie Jenner razkrila vsebino svoje pomladne GARDEROBE, nora je (piše naša modna urednica)

Skupaj s Kylie pa smo izbrale tudi naj modne kose te pomladi! 🌸

Kylie Jenner razkrila vsebino svoje pomladne GARDEROBE, nora je (piše naša modna urednica) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2021

Si že prevetrila svojo garderobno omaro?

Pomlad počasi trka na vrata in vsak čas bo potrebno zimsko garderobo zamenjati za spomladanske barve, lahkotnejša oblačila in odprte sandale.

Preberi še: Katerih 9 pomladnih trendov bomo oboževale letos

Zamenjave se je spretno lotila tudi ljubljenka socialnih omrežij Kylie Jenner, ki s svojim stilom vedno hodi nekoliko po robu.

Te zanima kaj se skriva v njeni omari?

Nobena skrivnost ni da Kylie obožuje predvsem čevlje in luksuzne torbice.

Pred kratkim je sodelovala s pariško modno hišo Louis Vuitton, zato so v njeni garderobi številne torbice z oznako LV, tako klasične izdaje, kot iz zadnje kolekcije. 

Preberi še: Zakaj plastičnega obročka na novih uhanih NIKOLI več ne boš vrgla v smeti

Ker se Kylie rada fotografira pred ogledalom, smo lahko večkrat pokukali v njeno garderobo in ujeli predvsem polico z modnimi dodatki. Na prvi pogled izstopajo predvsem ikonične Birkin torbe znamke Hermes, katere dosegajo vrtoglave vrednosti in za katere je brez zvezdniškega imena potrebno čakati več mesecev ali celo let. Kylie s tem seveda nima težav.

In še sladkorček za konec...

Pred nekaj dnevi je Kylie na Instagramu delila tole fotografijo, katera razkriva nekaj več podrobnosti iz njene razkošne omare in internet je ponovno ponorel (od zavisti).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Med barvitimi kosi - kar bo več kot očitno eden večjih trendov letošnje pomladi- izstopajo predvsem zveneče modne znamke, kot so Chanel, Hermes, Louis Vuitton, Christian Louboutin, Alexander Vauthier in druge.

Kylie je zanje verjetno odštela drobiž, nas pa bi takšna garderoba stala celotnega pologa za hišo... in vikend hkrati.

Fotografije: Profimedia

Priporočamo: Takšno pižamo trenutno obožujejo vsa IN dekleta