NORO kul način, kako zavezati zgornji del BIKINIJA (ker to počnejo VSA modna dekleta)

...med njimi tudi sestre Kardashian!

NORO kul način, kako zavezati zgornji del BIKINIJA (ker to počnejo VSA modna dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 7. 2021

Če se tudi tebi zdi, da zvezdnice zadnje čase nosijo svoje bikini kopalke povsem narobe oz. drugače kot si vajena običajno, naj te obvestimo, da gre za povsem nov trend, ki smo ga tudi me opazile na Instagramu.

Njegove začetnice so kdo drug kot mega-vplivne sestre Kardashian, še posebej Kourtney in Kylie. Kourtney je namreč že sredi februarja objavila svoje vroče slike na Instagramu, kmalu za tem a so sledile še ostale zvezdnice.

Se ti že sanja, o čem govorimo?

Prav imaš! Vplivnice so to poletje preobrazile stari dobri bikini in klasičen modrček s trikotnim krojem zavezujejo na nov, drugačen način.

Namesto, da bi ga oblekle kot smo ga navajene, je modrček nošen obrnjen narobe oz. tako, da je najdaljša stran trikotnika obrnjena na stran in njegov trak namesto na vratu zavezan na hrbtu, trakec, ki je običajno zavezan na hrbtu pa je sedaj zavezan na vratu.

Preberi tudi: Imaš doma črne kopalke? Tako jih lahko stiliraš, da ne izgledaš dolgočasno

In zakaj je to tako kontroverzno?

Verjetno si že opazila, da so pri narobe nošenju bikini modrčka proporci nekoliko drugačni in je s tem pokritost prsi nekoliko drugačna.  Z drugimi besedami, prsi delujejo veliko bolj razgaljeno, dekolte pa je večji in bolj izzivalen.

Sestre Kardashian seveda to dobro vedo in ne skrivajo svojega lepo zaobljenega telesa, tako kot tudi mnoge druge zvezdnice, ki rade pokažejo svoje obline.

Priporočamo: Neznana ženska jo je s plaže spodila zaradi njenih kopalk

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Preberi še: Modna urednica svetuje nakup kopalk za manj kot 26 €

Na Cosmo uredništvu še nismo čisto prepričane, ali smo za ali proti, ima pa ta način nošenja bikini modrčka tudi eno zelo dobro lastnost.

Namreč, da bi izgledala novo in trendi, letos ne potrebuješ novih kopalk. Enostavno uporabi svoj klasični bikini in ga zaveži narobe. S tem načinom boš definitivno zažigala na plaži!

Še nimaš v svoji omari bikink? Ne skrbi! Tule je 5 krasnih modelov:

Svetleče bikinke Calzedonia, 20 €

Črtaste bikinke H & M, 12,99 €

Bikini s kačjim potiskom Melissa Odabash, 73,20 €

Roza bikini Solid & Striped, 83 €

Bikini z rožastim potiskom Zimmermann, 90 €

Fotografije: Profimedia