Ko nastopijo TISTI ženski dnevi, ti ta REŠITEV pomaga preživeti brez nelagodja

Dnevi, ko imaš menstruacijo, po navadi niso med najbolj prijetnimi, pa vendar obstajajo rešitve, ki v tem času poskrbijo za precej več udobja in diskretnosti. Tako boš lahko 'normalno' živela in opravljala vse, kar moraš in si želiš. 

Ko nastopijo TISTI ženski dnevi, ti ta REŠITEV pomaga preživeti brez nelagodja (foto: Primark) Primark
30. 8. 2021 | Promocijsko sporočilo

S tabo delimo 3 'trike', kako si ta čas v mesecu olajšati življenje in predvsem poskrbeti, da so ti dnevi popolnoma brezskrbni.

1 Menstrualna skodelica

V nasprotju s klasičnimi pripomočki, kot so vložki in tamponi, menstrualna skodelica naj ne bi dražila ali sušila vaginalne sluznice, zato zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij. Poleg tega se z njo veliko bolj brez skrbi odpraviš v fitnes, na tek ali plavanje.

2 Izberi bombaž

V dneh menstruacije nikar ne izbiraj preveč ozkega perila, saj lahko to povzroči draženje kože, izpuščaje in srbenje, tesna oblačila namreč povečujejo akumulacijo toplote na področju vagine. Nosi bombažno spodnje perilo, ki 'diha'.

3 Menstrualne hlačke

To so hlačke, ki bodo konkretno spremenile tvoje počutje v menstrualnih dnevih. Pod oblačili niso vidne in sploh ne boš opazila, da jih nosiš, zato so lahko zanesljiva in priročna zamenjava za vložke in tampone.

Nova linija spodnjega perila za obdobje menstruacije Primark je bila zasnovana tako, da zagotavlja učinkovito vpojnost, zmanjšuje neprijetne vonjave ter je preprosta za vzdrževanje in ponovno uporabo. Uporablja se lahko do osem ur, vpije pa enako količino tekočine kot štirje tamponi.

Linija vsebuje 17 kosov spodnjega perila za večkratno uporabo, na voljo pa je v več različicah glede na obliko (mini, midi, hipster) in moč menstrualnega toka (srednji, močen). Menstrualne hlačke so na voljo v nevtralnih barvah (črna, mocha, roza) in tudi v pakiranjih 3 kosov.

Odlikuje jih plast za odvajanje vlage, ki nadzoruje neprijeten vonj in preprečuje razvoj bakterij, super vpojna plast vpije tekočino in jo zadrži, njena mehkoba pa poskrbi za tvoje vrhunsko udobje.

V nasprotju s klasičnimi menstrualnimi pripomočki menstrualne hlačke ostanejo na mestu, se ne odlepijo in te ne motijo.