Kavbojke, ki jih nosi Maja Malnar in stanejo 250 $, si lahko narediš za manj kot 10 €!

Ena izmed najuspešnejših Slovenskih modnih blogerk Maja Malnar na instagramu navdušuje s svojimi trendovskimi stajlingi. Tokrat smo se zaljubili v kavbojke, posute s biseri, ki stanejo 250 ameriških dolarjev, mi pa smo jih naredili sami za manj kot 10 evrov. Te zanima kakšne so?

Kavbojke, ki jih nosi Maja Malnar in stanejo 250 $, si lahko narediš za manj kot 10 €! (foto: https://www.instagram.com/majamalnar/) https://www.instagram.com/majamalnar/
29. 11. 2016

Maja Malnar je v kratkem času postala prava modna trendseterka, ki na svojem blogu redno objavlja modne stajlinge, ob njenih fotografijah na Instagramu pa lahko samo vzdihujemo in si želimo, da bi lahko kdaj oblekli kakšnega izmed njenih stajlingov.

Sedaj ga tudi lahko, kajti Maja je pred dnevi objavila vrsto fotografij, kjer nosi kavbojke ohlapnega kroja, ki pa so posebne predvsem zaradi številnih biserov, ki so našiti na njih.

Cosmo je preveril, da so to kavbojke znamke Iorane, ki stanejo kar 249 ameriških dolarjev.

Ampak z nekaj triki, časa in potrpežljivosti, si jih lahko narediš kar sama.

Vse kar potrebuješ so stare kavbojke, ki jih želiš polepšati, bisere, sukanec in šivanko.

Postopek je nadvse preprost, trik je, da na svoje kavbojke pazljivo in natančno našiješ čim več biserov.

Sam proces šivanja je trajal skoraj tri ure, ampak na koncu je vredno, kajti biseri so dobro in natančno zašiti, da boš lahko kavbojke nosila še dolgo časa.

In danes zjutraj sem jih že oblekla za v službo ...

Kaj praviš? Se boš lotila tega podviga?

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

Nujno preberi še, katerih 5 stvari se v hotelskih sobah (zaradi umazanije) raje ne dotikaj! in kakšen je recept za najbolj srečno in uspešno ljubezensko razmerje.