Kako pogosto opereš svoje džins hlače? TOP nasvet Victorie Beckham veleva ...

No, tega pa nismo vedele. Pa ti? 🤔

Kako pogosto opereš svoje džins hlače? TOP nasvet Victorie Beckham veleva ... (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2019

Zagotovo si se že vprašala, kako pogosto bi v resnici morala prati svoje džins hlače, in zdaj je tu zvezdnica, ki je ponudila popoln odgovor!

Zvezdnica in modna oblikovalka je v intervjuju za Elle US namreč povedala, da svojih džins hlač v resnici ne opere. No, razen v izjemnih okoliščinah, kot so otroške packe. 

"Če otroci kaj polijejo na hlače, jih seveda operem. Zelo redko pa džins operem v hladnem vremenu. Pozimi jih tako navadno sploh ne operem," je povedala in dodala, da jih namesto tega redno zrači, prav tako pa je oblikovala tudi svojo tehniko obešanja, ki džinsu pomaga obdržati pravilno obliko.

Sicer pa njena tehnika sploh ni zgrešena, saj so v podjetju Levi's potrdili njeno teorijo in dodali, da naj bi pogosto pranje džinsa poškodovalo tkanino in pripomoglo k hitrejši obrabljenosti. 

"Dober par džinsa v resnici skoraj nikoli ne potrebuje pranja. Hlače lahko nosimo vsaj desetkrat, prej kot jih postavimo v pralni stroj. Namesto pranja jih raje obešajte in zračite. To je veliko bolje," je povedal direktor blagovne znamke, Chip Bergh.

No, v teoriji ne pranja džins hlač so se Victoriji in Chipu sicer pridružili še drugi iznajdljivi posamezniki, ki se proti bakterijam iz džinsa borijo tudi tako, da hlače pogosto postavijo v zamrzovalnik.

Kakšen je pa tvoj trik?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Pozabi na množenje verižic in prstanov, TAKO bomo nakit nosile v 2019

Priporočamo tudi: TOP trik: Tako bodo ponošene BELE SUPERGE izgledale kot nove (brez čistil!)