Kaj obleči na prvi zmenek? (svetuje Nina Šušnjara)

Tudi v svetu modnih oblikovalcev vsake toliko pride dan, ko se ti preprosto ne ljubi preobleči iz trenirke. Ampak, ... kaj pa če je to dan tvojega prvega zmenka z 'gospodom očarljivim'?

Kaj obleči na prvi zmenek? (svetuje Nina Šušnjara) (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
7. 11. 2017

Nič zato! Vsaj tako pravi ena izmed najbolj priljubljenih modnih oblikovalk pri nas Nina Šušnjara.

"Priznam, rada imam udobje, čeprav na račun mode velikokrat stisnem zobe, vsaj na snemanju in fotografiranju. Moj vsakdan je dokaj hektičen, zato si ne morem privoščiti kosov, ki mi ne bodo pustili dihati," meni Nina, ki je kljub temu venomer urejena do zadnje podrobnosti. 

Kaj pa prvi zmenek?

"Na prvem zmenku morajo biti moja oblačila kar se da udobna. Ne želim si, da je prvi zmenek zategnjen, temveč sproščen. Zgodilo se je že, da sem prišla v športnih oblačilih in popolnoma neobremenjeno.

Tako se mi zdi, da se oba lahko posvetiva sogovorniku in ne le temu, kako je vse skupaj videti," je še povedala Nina, ki je v preteklosti doživela že kar nekaj takšnih zmenkov, ki jih bodo za vedno ostali v spominu.

 

Soak up the sun ☀️ #creative #break #personalstyle #designer #life #streetstyle #jeansgeneracija

A post shared by Nina Susnjara (@ninasusnjara) on

"Vsak fant, s katerim sem kdaj bila, me je presenetil vsaj z enim zmenkom, ki je bil resnično nekaj posebnega. Moški se znajo potruditi, problem nastane, ker se potrudijo enkrat samkrat, potem pa nikoli več," pravi.

 

Throwback @klemen_razinger #tbt #throwback #photoshoot #style #fashion

A post shared by Nina Susnjara (@ninasusnjara) on

"Sama pa sem popolno nasprotje, saj rada presenečam. Rada osrečujem ljudi in uživam ob nasmehih na obrazih bližnjih. Zato sem včasih morda prevečkrat presenetila svojo boljšo polovico in ji s tem odvzela ves pogum. Včasih se moram držati nazaj, zato da fantje pridejo do izraza. Drugače se hitro počutijo ogrožene," je še povedala Nina.

Pripravila: Kaja Milanič
Foto: Instagram Nina Šušnjara, Helena Kermelj

Preberi še: ZATO je Ajda Urankar osvojila naše srce (pa tudi srce Davida Urankarja).

Priporočamo tudi: Kolikokrat moramo seksati, da se zaljubimo?