Jennifer Lopez je napovedala nov trend te JESENI (in mi imamo TOP predloge, kako ga nositi)

 

Želela si boš vseh barv!

Jennifer Lopez je napovedala nov trend te JESENI (in mi imamo TOP predloge, kako ga nositi) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2019

Hladni dnevi se bližajo in kmalu bomo v predalu posegle po pokrivalih. Poleg priljubljenih beaniejev in kap z mehkimi cofi pa boš letos na ulicah videvala baretke. In to brez, da bi se odpravila na izlet v Pariz! 

Jennifer Lopez nas je navdušila!

Na dogodku za promocijo novega filma Prevarantke na Wall Streetu (mimogrede, ogledaš si ga lahko na Cosmo filmski premieri - klikni tukaj za več informacij), je namreč oblekla enobarvno usnjeno kombinacijo obleke in baretke znamke Zimmerman.

Poglej, kako dobro ji pristaja:

Ni pa Jennifer edina, ki obožuje monokromatsko!

Tyra Banks odlično nosi karkoli obleče, tudi baretke. Če si tudi ti ljubiteljica monokromatskih oziroma enobarvnih kombinacij, lahko svojo najljubšo baretko kombiniraš z oblačili podobnih barv in vzorcev. Naš nasvet: izbiraj baretke, ki so ti malce prevelike, da se izogneš tiščanju in srbečici.

Takole je Tyra nosila živahno rumeno kombinacijo:

Črna je nova črna

S klasično črno baretko boš težko zgrešila, saj se poda k praktično vsemu, kar skriva tvoja omara. Rihanna se je odločila za popolnoma črn outfit in mi se že veselimo sezone plaščev.

Vedno modna Rihanna obožuje baretke:

Pripravila: N.M.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Poglej, kako bodo stilske ikone (tudi Victoria Beckham!) to JESEN nosile škornje
Priporočamo tudi: Pridi na LADIES NIGHT s filmom Prevarantke na Wall Streetu