Jeeeeeej! V Slovenijo prihaja NORO priljubljena modna trgovina (roke gor, če si fuuul vesela)

+ presenečenje imamo zate! Izvedele smo, kako dobiš kar 30% popust - na VSE! 😍

Jeeeeeej! V Slovenijo prihaja NORO priljubljena modna trgovina (roke gor, če si fuuul vesela) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2022

Po tem, ko smo prejšnji teden razkrili, da se iz Slovenije poslavlja priljubljena trgovina Orsay (vse o tem si lahko prebereš v TEM članku), nas ta teden razveseljuje novica, da v Slovenijo prihaja noro priljubljena modna platforma Answear.

Gre za vodilno modno spletno trgovino z oblačili, ki že več kot 10 let uspešno deluje v srednji in vzhodni Evropi, zdaj pa bo razvaajala tudi nas. 

Blagovna znamka je že od svojega nastanka zavezana družbeni odgovornosti podjetij v vseh segmentih, usmerjena v aktivno življenje in je posvečena neodvisnim in pogumnim ženskam, ki ne bežijo pred spremembami, temveč se zanje borijo.

500 originalnih svetovno priznanih blagovnih znamk vseh kategorij

Answear ponuja skupno 500 svetovnih blagovnih znamk, kot so priljubljeni Desigual, Vero Moda; športne znamke Adidas, Nike, New Balance; kultne jeans znamke Levi's, Lee, Wrangler; kot tudi premium znamke Diesel, Guess Jeans, Boss, Hugo, Michael Kors, Valentino, DKNY, Tommy Hilfiger.

V ponudbi so tudi Tiger of Sweden, The Kooples ali Hoff, pa tudi lastna omejena serija blagovne znamke answear.LAB, katere kolekcije so izdelane v sodelovanju z evropskimi lokalnimi proizvajalci in so osredotočene na okolju prijazne materiale.

Answear z lastno blagovno znamko daje zgled drugim o trajnostni proizvodnji, hkrati pa prenaša sporočila o pravicah žensk, neenakosti spolov v družbi, marginaliziranih skupinah in je medij za humanitarne pobude.

Poleg promoviranja modnih trendov, vodilna evropska platforma kupce izobražuje o pozitivnih nakupovalnih navadah in rešitvah, ki bodo zmanjšale vpliv modne industrije na okolje.

"Answear ustvarja projekte, ki v ospredje postavljajo trajnost, skrb za planet in skrb za stranke. Trajnost je vtkana v našo korporativno kulturo, kar potrjuje interna blagovna znamka answear.LAB, ki je med strankami prepoznana na vseh trenutno obstoječih trgih," je povedala Sandra Gašparić, Country Manager za Slovenijo in Hrvaško.

"Answear ni le modna platforma za nakup modnih artiklov, ampak tudi mesto, ki navdihuje in sprejema raznolikost. To je nekaj, kar želimo predstaviti slovenskim kupcem," je dodala Sandra Gašparić.

Se še spomniš Boruta Veselka (Odklop)? Poglej, KAJ počne zdaj in kako je videti

Za vse kar 30-odstotni popust na vse izdelke!

Na platformi Answear so modni artikli iz najnovejših kolekcij in v skladu z najnovejšimi svetovnimi trendi za ženske, moške in otroke vseh starosti ter nova kategorija Home & Lifestyle s široko paleto unikatnih izdelkov za dekoracijo doma. Ob lansiranju znamke na slovenski trg so se odločili, da vse artikle znižajo za 30 odstotkov.

Koda Hej Slovenija bo za vse stranke aktivna do 29. junija.

Dodatne edinstvene ugodnosti iz sveta mode

Omogočajo ekspresno dostavo v 48 urah, kar je hiteje od večine konkurentov. Hkrati bodo člani Answear Cluba lahko z vsakim nakupom pretvorili 10 odstotkov vrednosti izdelka v točke, kar jim bo znižalo znesek izbranega artikla za 50 odstotkov ob naslednjem nakupu.

Prav tako vsem strankam zagotavljajo brezplačno dostavo in vračilo izdelkov za vsa naročila nad 40 €.

 

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Answear, Profimedia