Hudo! TO je najbolj prodajana Zarina torbica leta 2020 (nosile so jo praktično vse modne navdušenke)

Ooooo! Zdaj bi jo imele tudi me! 

Hudo! TO je najbolj prodajana Zarina torbica leta 2020 (nosile so jo praktično vse modne navdušenke) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2021

Tudi ti rada ankupuješ v Zari? Potem si v njihovi jesenski kolekciji zagotovo opazila torbico, ki je navdušila številne! Torbica s kovinsko verigo in iz džins materiala je namreč prepričala zeloooo veliko modnih vplivnic - in kako jih le ne bi, saj jo je navdihnila kar ikonična Chanelova torbica. 

Poglej, o čem govorimo:

Prešit denim, debela veriga, oblika - tale torbica ima vse, kar modni kos potrebuje, da postane hit. In če gre upoštevati fotografije z Instagrama, je torbica navdušila več tisoč modnih blogerk, saj je bila praktično ... no, povsod!

So ti kavbojke PREOZKE? S tem TRIKOM jih raztegneš kot profesionalka👖 (v 15 min!)

Za tale modni uspeh bi v Zari morala odšteti približno 20 evrov, zdaj pa jo modne navdušenke na spletnih trgovinah prodajajo za skoraj trikrat več, saj se cene na ebayu in Amazonu gibajo med 80 in 100 evri. 

Je tudi tebi tako všeč?

Glede na to, da trend spomladanskih torbic narekuje denim, ne dvomimo, da bo Zara tudi to sezono ponudila isto ali malce spremenjeno različico.

Louis Vuitton predstavil novi pulover za 6.600 evrov, svet pa v SMEH (poglej, zakaj!)

Fotografije: Profimedia

Vir: Elle.si