Hit letošnjega poletja so New Cute Beauty začasni metalni tatuji

Začasni tatuji so popolna izbira za vse posebne priložnosti, popoln modni dan in seveda za nore poletne dni na plaži in večere super nepozabnih zabav, ki so pred tabo. Lahko jih kombiniraš tako na prefinjeno večerno toaleto, kot na popoln street style look. Cute pa je pred pričektom poletja poskrbel za pravo poslastico – nagradno igro, v kateri lahko osvojiš privlačne nagrade!

3. 6. 2015 | Promocijsko sporočilo

V New Cute svetu so izredno veseli in ponosni, da se je njihovi ekipi kot ambasadorka novega New Cute Beauty sveta pridružila Tjaša Kokalj. Tjaša je bila s svojo naravno lepoto in nasmejanim duhom preprosto popolna izbira za obraz najnovejšega poletnega lepotnega trenda.

Cute

Tjaša Kokalj o novem HIT-u poletja New Cute Beauty: »Tatuje obožujem, nakit pa seveda tudi, tako da so metalik tatuji idealni za zelo unikatne stajlinge in kombinacije. Bila sem naravnost navdušena, ko so mi pri New Cute predlagali, da postanem ambasadorka tako sijajnemu HIT-u, ki je pravi »must have«. Fantastični so, krasen modni dodatek za dolgo in modno poletje.«

New Cute dekleta so se pridno fotgrafirala že odkar so pričela s promocijo tatujev, tako ekipa kot vse njihove stranke in objavljala fotografije na Instagramu in Facebooku. Na INSTAGRAMU se lahko pridružiš naši nagradni igri, ki bo potekala cel junij. Objavi svojo fotko s tatuji, označi @cute.si in svojo best frendico ter hashtag-aj #NewCuteBeauty in #CosmopolitanSi. Vsak teden bomo izžrebali najlepše fotografije, ki jih čakajo čudovite nagrade.

Želiš biti članica New Cute kluba in s tem kupovati modni nakit do 50% ceneje? Brezplačno se včlaniš tukaj.

Cute

Poletje se je šele začelo in tudi vsa naša presenečenja z njim. Be Cute