Gucci je predstavil svoja nova očala, svet pa v SMEH (poglej, ZAKAJ!)

Ko jih boš videla, se boš tudi ti vprašala, ali morda gre za zelooo drag hec (saj stanejo 515 evrov).

Gucci je predstavil svoja nova očala, svet pa v SMEH (poglej, ZAKAJ!) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 1. 2021

Tudi ti za boljši vid nosiš očala? Potem veš, kako naporno zna biti izbiranje pravih okvirjev, ki se jih ne bi naveličala po prvem mesecu uporabe.

No, Gucci je modnim navdušencem tokrat ponudil nekaj povsem novega, in sicer nove okvirje očal, ki so nastali po navdihu mode 50. in 60. let, in predstavljajo t.i. invertni dizajn.

Kaj to pravzaprav pomeni?

Kot so pojasnili pri tej modni hiši, invertni dizajn pomeni, da njihov videz daje občutek, kot da so očala obrnjena na glavo. 

»Okvirji so izdelani iz več plasti črnih in belih acetatnih vlaken, na katera je vtisnjen cvetlični odtis in majhen Gucci logo, ki dodatno obogati celostni videz,« še pove opis.

Poglej, kako so videti:

A kupci niso bili vsi navdušeni nad dizajnom. Nekdo je na Twitterju delil fotografijo očal in pripisal: »Gucci, zakaj to počnemo?« Drugi komentar pravi: »Oblikovalci so v karanteni in se jim meša.« »Tuhtam, če so se pri Gucciju kadarkoli ustavili in pomislili, da samo zato ker lahko, še ni nujno, da morajo,« še piše med komentarji.

Poglej, o čem govorimo:

Nekateri so nova Gucci očala primerjali z naočniki, ki jih je v osemdesetih letih nosil Dennis Taylor, legenda v biljardnem športu.

Kaj pa ti praviš?

Fotografije: Profimedia, Gucci