Eleganten nahrbtnik ali torbica? Kako izbrati praktično in stilsko rešitev za vsakdan?

Torbice sodijo med najbolj priljubljene ženske modne dodatke, s pravo izbiro pa si boš olajšala organizacijo svojih vsakodnevnih aktivnosti in popestrila svoj modni slog.

Eleganten nahrbtnik ali torbica? Kako izbrati praktično in stilsko rešitev za vsakdan? (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
30. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Torbice, takšne in drugačne, so nepogrešljiv ženski pripomoček. Zakaj? Nikakor ne le zato, ker so pika na i tvojemu imidžu, ampak ker so tako zelo uporabne, saj je vanje zlahka mogoče spraviti marsikaj. Preveri nekaj nasvetov, kako izbrati torbico, ki bo lepa, stilska in še uporabna hkrati. 

Imaš toliko reči, da potrebuješ nahrbtnik?

Se uvrščaš med tiste ženske, ki so rade organizirane, jim nikoli ne zmanjka opravkov in imajo nasploh rade vse "pri roki"? Potem je zate najbolje, da si omisliš nahrbtnik (https://eobutev.si/c/torbice/nahrbtniki). Časi, ko so bili nahrbtniki rezervirani le za športne aktivnosti, izlete in podobno, so mimo. V trendu so najrazličnejši nahrbtniki, s katerimi boš svojemu videzu dodala še poseben pečat.

Glede na količino reči, ki jih nosiš s seboj, izberi manjši ali večji nahrbtnik, na voljo pa so tudi različne barve, modeli, materiali in blagovne znamke. Poleg prostorne notranjosti je velika prednost nahrbtnika tudi njegov doprinos za tvoje dobro počutje. Saj veš, torbico vedno nosimo le na eni rami, ki nas po nekaj urah že tako zelo boli, da se pravzaprav nagibamo v smeri teže, ki jo nosimo. Če se boš odločila za nahrbtnik, je ta izbira več kot dobrodošla, saj boš s tem manj obremenila svoja ramena in svojo držo, pa tudi hrbtenica ti bo hvaležna.

Si pogledala v notranjost torbice?

Če vendarle nisi tip za nahrbtnike, izberi torbico (https://eobutev.si/c/torbice/znamka:desigual). V ponudbi torbic priznane modne znamke Desigual so različni modeli, barve in velikosti, odlikuje pa jih kvaliteta, večnamenskost in drzen videz, zaradi katerega boš pustila vtis, kjerkoli se boš pojavila. Prepričaj se, ali ima tvoja torbica tudi dodaten pas, saj boš le tako v primeru večje teže razbremenila svoja ramena. Če si vajena s seboj nositi več pripomočkov za različne aktivnosti, izberi veliko nakupovalno torbo, v katero boš zaradi prilagodljive oblike lahko spravila marsikaj.

Pred nakupom se vprašaj, za kakšne priložnosti pravzaprav sploh iščeš novo torbico in kako pogosto jo nameravaš nositi. Če iščeš svojo novo zvesto spremljevalko na vsakem koraku, izberi trpežno in prostorno torbico. Preden se odločiš za nakup, poglej v notranjost torbice, koliko žepov in različnih prostorov skriva, saj boš le tako lahko hranila vse na svojem mestu. 

Kakšen model izbrati? 

Časi, ko so se morale torbice nujno ujemati z barvo čevljev, so za nami. Ženske poskušajo s torbico poudariti svoj modni slog, popestriti svoj imidž in pustiti vtis. Prav zato je izbira pravega modela še tako pomembna. Čeprav so se modne smernice nekako razrahljale, še vedno velja nekaj pravil, kakšno torbico izbrati, da ne boš zgrešila. Za vsakodnevne potepe ali sproščena nakupovanja s prijateljico izberi nahrbtnik ali veliko nakupovalno torbo, športni videz lahko popestriš s športno torbo ali nahrbtnikom, za poslovni sestanek pa izberi nevpadljiv klasičen model.

Če iščeš torbico, ki se bo kar najbolje ujemala z večino tvoje garderobe, velja izbrati torbico v črni barvi ali pa eleganten model v naravnih tonih z diskretnimi dodatki. Sicer pa je prava izbira odvisna tudi od tvoje postave. Drobne ženske naj bi nosile manjše torbice, tistim z nekoliko močnejšo postavo pa naj bi pristajale velike torbe. Pred nakupom pa izberi tudi torbico, ki bo dopolnjevala tvoj značaj. Temperamentne ženske naj bi posegale po živih barvah, nekoliko bolj sramežljive pa naj bi se odločale za nevtralne in nekoliko bolj umirjene odtenke.