Džins: 5 najpogostejših napak, zaradi katerih si videti širša, kot v resnici

Nekateri kroji džinsa povzročijo, da smo v njem videti širše, kot v resnici smo. Če se boš izogibala tem napakam, boš v njem videti fantastično!

Džins: 5 najpogostejših napak, zaradi katerih si videti širša, kot v resnici (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2019

Džins hlače imamo rade v vseh oblikah. Mamine z visokim pasom, skinny, boyfriend, raztrgane ... Džins je naš najboljši prijatelj, saj ga znamo kombinirati z vsem. A včasih bi bilo bolje, če bi se nekaterim krojem izognile.

1. Veliki žepi na zadnjici

Imajo tvoje kavbojke na zadnjici prišite velike žepe? Tvoja zadnjica je zaradi njih videti precej širša, kot bi si želela. Izberi par hlač, ki imajo zadaj manjše žepe. Če je tvoja zadnjica precej ploščata, pa bo z velikimi zadnjimi žepi videti bolj okrogla. 

2. Preveč izprane

Trenutno so v modi svetle barve džinsa in zelo smo jih vesele, saj smo se počasi naveličale temno modrih, sivih in črnih. A z novim trendom prihaja tudi novica, ki morda ne bo povšeči vsem. V zelo izpranih džins hlačah so noge videti širše, kot so v resnici. Temu pojavu ne pomagajo niti visoke pete.

3. Prenizke

Kruta resničnost je, da so v kavbojkah z nizkim pasom tvoji boki videti širši. Še posebej, če je nizek pas v kombinaciji s točko dve zgoraj. Namesto tega raje izberi hlače z visokim pasom ali kroj mom jeans. Kroj je igriv in pogled zavede stran od "problematičnih" delov. Višina pasu pri hlačah igra pomembno vlogo glede na tvoj tip postave, zato izbiraj premišljeno, da se boš v oblačilih počutila odlično.

4. Vzorci vsepovsod

Bleščeči kamenčki, rože in krpanke lahko zelo popestrijo navadne modre džins hlače, a na žalost poskrbijo tudi za nekaj dodatnih namišljenih kilogramov. Vzorce zato raje zmanjšaj na področje puloverjev in majic.

5. Kombinirane z napačnimi čevlji

Fantovske kavbojke s supergami ali mokasinkami so videti zelo sproščeno, tu ni debate. Če imaš kratke noge in si čudovito oblinasta, lahko v tej kombinaciji izpadeš buckasta. Zato raje poseži po gležnarjih, visokih petah ali čevljih s platformo.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Si že videla, kateri modni dodatek je TO zimo navdušil 'it dekleta'?

Priporočamo tudi: TO je najbolj prodajana zimska jakna na Amazonu