Čudovito večerno obleko, ki jo je nosila Indira Ekić, si lahko narediš za manj kot 20€!

Potrebuješ noro večerno obleko, a si omejena s financami? Preveri, kako lahko na zanimiv način sama izdelaš obleko, v kateri smo pred časom opazili Indiro Ekić in ki bo nosila tvoj unikaten podpis.

Čudovito večerno obleko, ki jo je nosila Indira Ekić, si lahko narediš za manj kot 20€! (foto: Instagram.com/@matickolenc_reset) Instagram.com/@matickolenc_reset
3. 5. 2018

Če si spremljala letošnjo prireditev Žarometi, kjer so podeljevali nagrade za najboljše medijske dosežke v preteklem letu, si na rdeči preprogi lahko videla kar nekaj glamouroznih oblek.

Našo pozornost je spet ujela Indira Ekić, in sicer s stajlingom, ki je bil sestavljen iz črnega bodija (H&M) in dolgega krila, pod katerega se je podpisala Gordana Grandošek Whiddon.

Mimogrede, si vedela, da je izvrstna plesalka Gordana, ki jo to pomlad lahko spremljamo v šovu Zvezde plešejo, tudi oblikovalka? "Res je, sem tudi oblikovalka, ki si sama sešije svoje obleke. Po navadi si največ časa za šivanje vzamem, ko se zbudim. Lahko bi rekli, da iz postelje skoraj skočim za šivalni stroj," pove Gordana.

Podobno večerno obleko, kot jo je nosila Indira, si lahko narediš sama!

Modni navdih Cosmo dekleta zagotovo velikokrat črpamo tudi iz kreacij, ki jih nosijo zvezdnice, blogerke in manekenke, in koncept večerne obleke, ki temelji na bodiju nam je res padel v oči.

Seveda pa se lahko cene takih oblek hitro začno vrteti okoli 500 evrov in več, kar pa je za nekatere kar velik finančni zalogaj. Zato smo bile punce na uredništvu še toliko bolj navdušene, ko smo odkrile Youtuberko Amber School, ki s svojimi inovativnimi triki pokaže, kako lahko s poceni materiali in nekaj iznajdljivosti, osnovne modne kose spremeniš v prave mojstrovine.

 

A post shared by Amber Scholl (@amberscholl) on

Tudi ona se je lotila priprave večerne obleke, kjer si je za osnovo izbrala bodi (v trgovini H&M ga najdeš za 14,99 €) in dolgo krilo iz tila, vse skupaj pa je popestrila z rožicami iz vrečk za smeti. Ja, tudi me smo sprva debelo pogledale, ampak moramo priznati, da je končni rezultat res presunljiv! <3

Oglej si videoposnetek izdelave TUKAJ:

Foto: Instagram.com/@matickolenc_reset

Preberi še: To je Slovenka, ki nas je navdušila s svojimi veščinami (zelo realističnega) ličenja

Priporočamo tudi: Rutka - obvezni lepotni dodatek poletja 2018! Tu so namigi, kako jo nositi